Alkotmány utcai iroda

Alkotmány utcai iroda

Ingatlanközvetítő

+36 30 667 mutasd
+36 72 954 mutasd
Nyelvtudásom
angol, német
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Irodáink pécsi kiadó és eladó ingatlanok közvetítésével foglalkozik! Teljes körű ügyintézéssel, díjmentes szolgáltatással, és széles adatbázissal várunk minden Kedves Érdeklődőt, akik kiadó vagy eladó ingatlant keresnek Pécsett.
Cégünk 2009-ben a StudentHousing iroda nyitásával alapult Pécsett, és ahogy a cégnév is sugallja, elsősorban diákok és egyetemisták elszállásolásával indítottuk el irodánkat. Miután Pécsett a legnagyobb forgalommal rendelkező albérlet-közvetítő irodává váltunk, úgy döntöttünk, egy belvárosi iroda nyitásával bővítjük profilunkat az ingatlan értékesítés felé is. Az iroda nyitás keretében elkészült második honlapunk is, amin keresztül az eladásra kínált ingatlan portfoliónkat meg tudjuk ismertetni Ügyfeleinkkel.
Az elégedett ügyfelek és ajánlások lévén továbbra is dinamikusan fejlődtünk, és nagyobb irodába költöztünk.
Kínálatunkat napi szinten frissítjük. Weblapunkon minden eladó és kiadó ingatlanunkról fotók és pontos információk találhatók, hogy minél átláthatóbb legyen kínálatunk. Ingatlanközvetítéssel kapcsolatos kérdéseiben szívesen segítünk, hogy minél hamarabb megtalálja új otthonát. Szolgáltatás-orientált szemléletünk és többnyelvű szolgáltatásunk megkülönböztet minket versenytársainktól.
Ügyfeleink akadálymentes ügyintézésben részesülnek a kezdeti lépésektől a szerződéskötésen át a költözés során felmerülő további igények kielégítéséig, így segítünk a költözésben, lakberendezésben, felújításban, takarításban stb. Ezen partnereink megtalálhatóak honlapunkon a partnereink fül alatt.
Az Önök kényelme érdekében, Ügyfeleinket személyesen elkísérjük minden lakás megtekintéséhez, ezért kérjük, egyeztessen időpontot elérhetőségünk valamelyikén!
Amennyiben szeretne hirdetni honlapunkon, az ingatlan nyilvántartásba vétele, hirdetése, reklámozása ingyenesen történik. Megbízóinktól közvetítési díjat, csak sikeres közvetítés esetén kérünk.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó