Ambrus Hajnalka

Ambrus Hajnalka

Okleveles ingatlanközvetítő

+36 20 297 mutasd
+36 20 297 mutasd
Jutalékom
2,0‒3,0%
Rutinom
11 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar, angol
Tagságaim
Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

,,Egyetlen bambusznádat könnyű letörni, de ha csomóba kötjük, meg sem tudjuk hajlítani. (...) Ugyanez a helyzet a családdal."- Katherine Boo

Ahogy a fenti idézet is alátámasztja, nincs erősebb alap a családi összetartásnál. Családi vállalkozásunkat erre az alapra építjük, építőanyagaink pedig az évtizedes tapasztalat, évtizedes kapcsolatok, szakértelem, ügyfélorientáltság, rugalmasság.

Ingatlanközvetítéssel és ügyintézéssel foglalkozunk a Balaton északi partján Balatonkenesétől egészen Tihanyig, kiegészülve Veszprémmel és vonzáskörzetével. Az adott ingatlan előzetes felmérésétől, hirdetésektől, megtekintések lebonyolításától kezdve az adásvételi szerződés koordinálásán keresztül egészen a birtokbaadásig minden felmerülő ügy intézését elvégezzük. Az eladási és kiadási folyamatok során felmerülő feladatok ( ügyvéd, energetikai tanúsítvány, építész, értékbecslő, ingatlanfotós, stb.) elvégzéséhez szükséges szakemberekkel kapcsolatban állunk.

Irodánk Balatonalmádi központjában, a Jókai Mór utca 1. szám alatt található. Ügyfeleinket előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni.

Munkánk során legfontosabb számunkra a bizalom, mellyel ügyfeleink megtisztelnek. Tudjuk, hogy megbízóink legtöbbször életük munkájának eredményét bízzák ránk, hogy megfelelő feltételekkel segítsünk értékesíteni. Igyekszünk gyorsan, korrekten ezt megvalósítani. Vevőinknek próbáljuk a legmegfelelőbb otthont vagy befektetést megtalálni. Fontos számunkra, hogy mindkét fél jó érzéssel, elégedetten álljon fel az asztaltól a szerződés aláírását követően.

Reméljük Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük majd!

Ambrus Hajnalka és Stiger Ákos

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész, energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, lakberendező, ügyvéd

Értékelésem

Átlag: 5

1 értékelés alapján

Kinyit
1 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés

megbízó

2018-01-06

Mennyire ajánlaná ismerőseinek partnerünket?

Miben kérte partnerünk segítségét?

eladásban

Hogyan működött együtt partnerünkkel?

Folyamatban van az együttműködés

Kérjük írja le tapasztalatait pár mondatban:

Igen, felvettem Ambrus Hajnalkával a kapcsolatot. Jelenleg is foglalkozik az ingatlanom értékesítésével, maradéktalanul elégedett vagyok az általa nyújtott szolgáltatással.

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó