Ambrus Hajnalka
Ambrus Hajnalka

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 20 297
Jutalékom bruttó 2 - 3%
Ingatlan.com-on 17 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

,,Egyetlen bambusznádat könnyű letörni, de ha csomóba kötjük, meg sem tudjuk hajlítani. (...) Ugyanez a helyzet a családdal."- Katherine Boo

Ahogy a fenti idézet is alátámasztja, nincs erősebb alap a családi összetartásnál. Ingatlanközvetítéssel és értékbecsléssel foglalkozó családi vállalkozásunkat erre az alapra építjük, építőanyagaink pedig az évtizedes tapasztalat, évtizedes kapcsolatok, szakértelem, ügyfélorientáltság, rugalmasság.
Két külön generáció vagyunk, remekül kiegészítjük egymást. Hajni a tapasztalat, a higgadtság, a kapcsolati tőke, míg Ákos a lendület, az innováció, a rugalmasság.

Az ingatlanügyletek fajsúlyos dolgok, a legtöbb ember életében csupán néhányszor fordulnak elő. Ezért kiemelten körültekintően kell eljárni ezeknél az ügyleteknél, hiszen egy-egy rossz döntés sokba kerülhet mind eladó, mind vevő számára.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a rendelkezésünkre álló vagyonból, naprakésznek kell lenni a piaci helyzetet, vevői igényeket, jogszabályokat illetően.

Tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink általában életük munkájának eredményét bízzák ránk, amit felelősségteljesen kell menedzselnünk. Ezt komplex szolgáltatásunk keretében biztosítjuk az Önök számára:
- helyszíni szemle és fotózás
- elkészítjük az ingatlan hirdetését több portálon
- leegyeztetjük és lebonyolítjuk a megtekintéseket
- ajánlat esetén segítjük az ártárgyalást
- koordináljuk az adásvételi szerződést az ügyvéddel együttműködve
- végül segédkezünk a birtokbaadásban és a közműórák átiratásában

Tehát a folyamat elejétől a legvégéig ott vagyunk, segítünk, tanácsokat adunk. Az ügylet során felmerülő feladatok elvégzéséhez szükséges szakemberekkel kapcsolatban állunk (ügyvéd, energetikai tanúsító, statikus, földmérő, fotós, költöztető, stb.).
Azon dolgozunk, hogy a folyamat végén mindkét fél elégedetten álljon fel az asztaltól!

Reméljük Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük majd!

Ambrus Hajnalka és Stiger Ákos

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar