Atlasz Ingatlan

Atlasz Ingatlan

Ingatlanközvetítő

+36 70 235 mutasd
+36 70 612 mutasd
Nyelvtudásom
angol
Tagságaim
Iparkamara

Így dolgozom

Elhatároztuk, hogy megváltoztatjuk az általános ügyfél-közvetítő kapcsolatot, mivel sokkal szívesebben működünk együtt bizalmi alapon. Meggyőződésünk, hogy az ingatlan közvetítés jövője ebben a felfogásban rejlik. Munkatársaink is ezt a filozófiát vallják.

Szeretnénk ha mindenki, akivel együttműködünk elégedetten mesélne rólunk ismerőseinek és jó érzéssel gondolna ránk. Ezt csakis megfelelő minőségű munka árán érhetjük el.

Fontosnak tartjuk a bizalmat. Egy átlagos ember életében 1-3 alkalommal szánja rá magát lakásvásárlásra vagy eladásra, ezért elengedhetetlen, hogy minden szempontból megfelelő szakemberrel dolgozzon együtt.

Rugalmasak vagyunk, minden ügyletet úgy bonyolítunk, hogy az mindkét fél elégedettségét elnyerje. Kialakítva így egy win-win szituációt, ezzel mindenki elvárását teljesítve.

Szolgáltatásaink között minden megtalálható ami egy ingatlanhoz köthető. Vásárlás esetén pénzügyi szakértő barátunk segítségét vehetik igénybe. Foglalkozik hitelügyintézéssel, biztosítással és megtakarítással is. Olyan szakértőt képzeljenek el, akinek a jelenléte mellett úgy érzi, hogy minden a legjobb kezekben van.

Akár egy nap leforgása alatt egyszerűen és gyorsan készíttetünk önnek energetikai tanúsítványt. Ügyvédünk pedig adás-vételi szerződés készítésében verhetetlen.

Amennyiben kollégánk profizmusának csak egy részére van szüksége, kérjen tőlünk egy fotósorozatot ingatlanjáról. Minden ember elsősorban a látvány alapján ítél, így elengedhetetlen, hogy egy hirdetésben megfelelő képek szerepeljenek.

Ügyfeleinkkel minden héten telefonon egyeztetünk az eladás vagy éppen a keresés aktuális állapotáról. Így elősegítve az együttműködést.

Munkánk minősége elsődleges szempont, bármit is csinálunk. Ez alapján ítélnek meg minket és törekszünk, hogy minél pozitívabb képet kapjanak rólunk.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó