Bagári Szilvia

Bagári Szilvia

Ingatlanközvetítő

+36 70 593 mutasd
Nyelvtudásom
magyar, német
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Kedves Látogató!

Örömmel köszöntjük az IDEÁL Ingatlaniroda oldalán az ingatlan.com-on.

Az IDEÁL Ingatlaniroda és munkatársai számára sokkal többet jelent az ingatlanközvetítés mint a piacon nagy számban jelen lévő irodáknak és franchise hálózatoknak. Számunkra sokkal fontosabb a megbízhatóság, a kötelezettség, az emberközpontúság és a felelősségvállalás. Személyünkben egy biztos partnert tudhat maga mellett, akinek az elsődleges célja, hogy támogassa Önt tervei illetve álmai megvalósításában.

Az IDEÁL Ingatlaniroda munkatársai 10 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, dinamikus, megfelelő szakképesítés birtokában lévő személyek, akik elhivatottak új építésű projektek, lakóparkok, családi házak, használt lakások értékesítésének a lebonyolításában valamint telkek, kiadó, lakó, kereskedelmi és ipari ingatlanok sikeres közvetítésében. 

Az ingatlanpiaci helyzet naprakész elemzésével valamint munkatársaink folyamatos továbbképzésével mindig magas szintű szolgáltatást nyújtunk, eleget téve ezzel egyrészről a beruházói, másrészről a lakásvásárlói igényeknek.

Mi pontosan tudjuk, hogy miben rejlik a sikeres értékesítés. A mi tudásunkkal Ön garantáltan gyorsabban és az aktuális piaci viszonyokat figyelembe véve a lehető legmagasabb áron adhatja el ingatlanát. Kompromisszumok nélkül!

Az ingatlanok sikeres közvetítésén túlmenően az ingatlanokhoz szervesen kapcsolódó egyéb más tevékenységeket is megtalál a kínálatunkban:

- Ingatlan és jogi tanácsadás.
- Teljes körű díjmentes hitelügyintézés és bankfüggetlen tanácsadás.
- Ügyvédi szerződések.
- Lakástakarék beszámítása.
- Értékbecslés.
- Energetikai tanúsítvány kiállítása.
- Tolmácsolás német nyelven.
- Teljes körű ügyintézés magyar illetve német nyelven.

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:
Bagári Szilvia - Irodavezető és ingatlanszakértő - IDEÁL Ingatlaniroda

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó