Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Ingatlanközvetítő

+36 20 312 mutasd
Jutalékom
3,0%
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Baginné Tonga Tímea vagyok, két gyermek édesanyja, családommal Szentendrén élek.

A Városi Ingatlaniroda országos csapatához a profizmus miatt csatlakoztam. Már több, mint másfél éve foglalkozom hitelezéssel, több alkalommal felmerült ügyfeleim körében az igény, hogy nincs idejük és megfelelő információjuk ingatlanvásárlás esetén, ezért úgy döntöttem, hogy ebben is megpróbálok segíteni nekik.

A Városi Ingatlaniroda révén lehetőségem van így az ügyfelek teljes kiszolgálására. Tevékenységi körömet tekintve, főként Szentendre és a környező városokban értékesítem ingatlanjaimat, de az iroda országos szervezettsége révén lehetőségem van rá, hogy számos ismerősömnek, akik vidéken szándékoznak eladni vagy vásárolni, vidéki kollégáim révén ez is lehetővé vált.

Eddigi ügyfeleimmel mindig jó kapcsolatot ápoltam. Törekszem a rendszeres kapcsolattartásra. Megbízhatónak tartom magam, beérkező hívások esetén, ha az adott esetben nem tudom felvenni a telefont, mindenkit visszahívok.

Cégünk üzletpolitikája révén, miszerint a jutalék 100%-át megtarthatják az ingatlanreferensek és a nagyfokú önállóság lehetőségével úgy érzem egy számomra tökéletes csapatra találtam, ahol a szakmai háttér biztosítása mellett ügyfeleink teljeskörű szolgáltatást (ügyvéd, energetikus, hitelügyintéző) kapnak.

Tanári végzettségem révén a segítségnyújtás, egy sikeres ügylet során az ügyfeleim öröme és hálája motivál.

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó