verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Bariskáné Nemes Erzsébet
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Értékesítési területeim

Győr
Győrzámoly
Pér
Nagybajcs
Veszkény
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 3.5%
Ingatlan.com-on 8 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Német
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Kedves Érdeklődő!

Köszönöm, hogy benézett hozzám!

Ha már az ingatlanok foglalkoztatják feltételezem, hogy a közeljövőben komoly tervei vannak. Akár ingatlan befektetésen gondolkodik vagy épp a legmegfelelőbb otthont keresi a családja számára, a tervek megvalósításához több tényező összehangolása után is mindig döntenünk kell.
Hogy ezt a döntést mi alapján hozzuk meg, na az a nem mindegy!
Ebben a fontos döntésben szeretnék Önnek segítségére lenni sok éves szakmai és kommunikációs tapasztalatommal.
Mindez mellett leveszem válláról az összes ügyintézés terhét, az első igényfelméréstől a hitel, energetikai tanúsítvány, szerződéskötésen át a birtokba vételig.

Tehát, akár saját vagy cége részére, akár ingatlan eladás, vásárlás, bérbeadás vagy bérbevételről legyen szó, de ha épp a legmegfelelőbb családi fészek megtalálása a cél, akkor is minden szakmai tapasztalatommal, őszinte segítségemmel állok szíves rendelkezésére.

Hívjon bizalommal!
Bariskáné Nemes Erzsébet

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.

Rólam mondták

Ibolya

Eladó
Idézet szimbólum

"Böbével egy közös ismerősünk által ismerkedtünk meg, nem hiszem, hogy csak ennek köszönhető volt, hogy közvetlensége már az első pillanatban megfogott. Szakmai hozzáértése, magával ragadó stílusa , figyelmessége miatt is ajánlani tudom. De nem ez a legnagyobb erőssége, valahogy biztonságban érzi magát az ember, legyen az vevő vagy eladó mellette. Korrekt, segítőkész angyalként navigál végig az adás-vétel buktatóin egészen az aláírásig...... azaz még annál is tovább. Hiszen ha megismeri az ügyfél igényeit minden megtesz, hogy a későbbiekben is tudjon segíteni. "

Regina

Eladó
Idézet szimbólum

Életem első saját otthonát Böbe segítségével sikerült megvennem, nagyon segítőkész, megbízható, elérhető volt végig és minden lépés lebonyolításában nagyon sokat segített, végig kísért a teljes folyamaton, mindent átbeszélünk, hasznos tanácsokat adott, így nem is volt olyan ijesztő egy ekkora lépést megtenni. Szívből ajánlom mindenkinek!

Alice

Eladó
Idézet szimbólum

Hálás vagyok a sorsnak, hogy terveimmel ellentétben egy ingatlanértékesítőt méghozzá Böbét az utamba sodort! Személyében egy nagyon közvetlen, megbízható, mindenre is odafigyelő, szakmájában profin helytálló figyelmes embert ismertem meg! Ha a jövőben szükségem lesz akár eladásnál akár vételnél segítségre biztos hogy őt fogom keresni! Köszönöm Böbe

Loretta

Bérbeadó
Idézet szimbólum

Böbe kiváló szakmai felkészültsége és naprakész ismeretei mellett kedvessége és empatikus képessége óriási segítséget nyújtanak az ingatlanügyletek során. Érdemes hozzá fordulni akár vásárlásról, akár bérlésről legyen szó.

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar