verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Bátky Csaba
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

Budapest
VIII. kerület
VI. kerület
XVI. kerület
Tárnok
XI. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 1.5 - 2.5%
Ingatlan.com-on 4 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Hogyan válasszunk ingatlanost? Van-e olyan, hogy jó ingatlanos? Biztos vagyok abban, hogy életünk egyik legfontosabb és legnehezebb döntései közé tartozik egy új otthonba való költözés. Mindezért – véleményem szerint – a mai világban legnagyobb szerepe ebben a megfontolt döntésnek van, amit ha jól hozunk meg, a későbbiekben rengeteg időt, pénzt, és legfőképp idegeskedést tud nekünk spórolni.

A megfontolt döntéshez pedig elengedhetetlen a pontos, megfelelő, naprakész információ beszerzése. Ebben tudok segítségére lenni Önnek! Munkám során törekszem a kötetlen, felhőtlen együttműködésre, hogy az mindenkiben pozitív élményként maradjon meg.

2016. szeptemberében kezdtem pályafutásom az egyik nagy hazai ingatlanközvetítő cég belvárosi irodájában értékesítőként, majd 2020. augusztusában váltam meg a cégtől, mikor is elérkezettnek láttam az időt saját iroda nyitására. Függetlenként könnyebb és rugalmasabb az együttműködés, ami miatt a sikeres értékesítés után is kiváló kapcsolatot ápolok Ügyfeleimmel.

Az értékesíteni kívánt ingatlanok számát tudatosan tartom alacsonyan annak érdekében, hogy az Ön ingatlanja megfelelő mennyiségű és minőségi idő ráfordítással a lehető leggyorsabban és legjobb áron keljen el az adott piaci helyzet viszonylatában.  

Sikerdíjam bruttó 2-3 % között mozog, de minden ügyfelemnek egyedi fix ajánlatot adok, mindenki elégedettségére, hiszen a cél az, hogy az adás-vétel után a felek jó érzéssel távozzanak :)

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar