Teller Krisztina

Teller Krisztina

Ingatlanközvetítő

+36 31 781 mutasd
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

A Gerecse Ingatlan-Stúdió vezetőjeként 3 éve foglalkozom ingatlan adás-vétel közvetítésével, független irodaként, de a MIOSZ partner tagirodájaként, immár sok elégedett ügyféllel a hátam mögött.
Egy ingatlan eladása és egy új otthon kiválasztása, megvásárlása komoly döntés! Elengedhetetlen az ügylet során a megfelelő szaktudás, az ügyfelek megfelelő tájékoztatása, és az ügylet elejétől-végéig kísérése, a megbízás felvételétől egészen a birtokba adás napjáig. A főiskolai diplomám mellett, folyamatosan tanulok, képzem magam a szakmában, továbbá célom volt a teljes körű ügyfélkiszolgálás is, mely mára megvalósult.
Az ingatlanközvetítés mellett irodánk már bárki számára elérhető, ingyenes és bankfüggetlen hitel ügyintézéssel is foglalkozik.
Vevői oldalról talán az egyik legfontosabb szempont, az ügyfél jövedelmi helyzetéhez, valamint élethelyzetéhez legjobban illeszkedő, legkedvezőbb kondíciójú hitel megtalálása, nem elhanyagolandó továbbá a teljes körű védelem, azaz a megfelelő anyagi fedezetet jelentő biztosítás kiajánlás, mindez független biztosítás tanácsadással elérhető.

Ügyfeleim szeretik, hogy mindenben a segítségükre tudok lenni, nem kell utánajárniuk, sok időt megspórolok számukra, sok terhet levéve a vállukról. Ami talán a legfontosabb, hogy bíznak bennem! Az ingatlanok eladása, érdeklődőknek való megmutatása, a lehető legjobb áron való értékesítés, a megbízókkal, valamint vevőjelöltekkel való kapcsolattartás, jövedelmi helyzet felmérése, hitel előszűrése egy bizalmon alapuló tevékenység, éppen ezért számomra a legfontosabb a megbízhatóság, a világos és érthető kommunikáció, a korrekt ügyintézés, emberség, precizítás és a magas szintű szaktudás.

Imádom a munkám, szeretek emberekkel foglalkozni és szeretem a kihívásokat.

Akár ingatlanát adja el, akár házat, lakást keres, vagy hitelre van szüksége keressen Minket bizalommal, mert nálunk Ön az Első! Garantálom, hogy megtaláljuk Önnek a legjobb ajánlatot!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó