Bellovics Tamás
Bellovics Tamás

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

phone +36 20 611
Jutalékom bruttó 3 - 4%
Ingatlan.com-on 2 éve hirdetek

Így dolgozom

Szerencsés embernek vallom magam, mert olyan munkát végzek, amit egyúttal a hobbimnak is tekintek.
​Jó dolog, ha az ember örömmel, inspirálva, saját elhatározásából indulhat munkába; az csak hab a tortán, amikor sikerélménnyel zárul a nap. Sikernek tartom, ha az ügyfeleim érdeklődését fel tudom kelteni egy ingatlan ajánlattal, ha hasznos tanácsot adhatok valamely kérdésben és persze, ha megköttetik az üzlet.
​A munkámmal kapcsolatos felelősséget is megemlítem, hiszen nagy értéket képviselnek az ingatlanok, a legtöbb ember életében csak néhány adás-vétel történik. Bizalmat szavaznak az ügyfelek, akik beengednek az otthonukba, privát szférájukba, üzletükbe, vállalkozásukba.
​Igyekszem mindezért a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, gondosan, és megbízhatóan ellátni a feladatomat, többéves ingatlanszakmában megszerzett tapasztalatommal.

​2012 óta ingatlanértékesítőként dolgozom, 2022 őszétől pedig saját céget alapítottam társammal, ez a Patent Home Ingatlaniroda, ami már sok éves álmom és célom volt. Most ez végre megvalósult!
Továbbra is ingatlanértékesítéssel foglalkozom, illetve a kollégák mentorálásával, hiszem, hogy egy jó vezető képes összekovácsolni a csapatot és egységben tartani az irodát.

​Patent Home Ingatlaniroda - A legjobb kapocs eladó és vevő között!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar