verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Benedek Gábor
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

Maglód
Gyömrő
XVII. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 3.5%
Ingatlan.com-on 4 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

„Jót s jól! Ebben áll a nagy titok.”

2007-ben vetődtem az értékesítés területére és már akkor tudtam, a mindenáron eladni (a vevők tényleges igényeit figyelmen kívül hagyva) sohasem lesz az én stílusom - és ezt a hozzáállást sikerült megtartanom akkor is, amikor 2018-ban szakmát váltottam és elkezdtem ingatlanokkal foglalkozni.

Számomra a legfontosabb, hogy a hozzám forduló ügyfelek azt érezzék, hozzáadtam az életükhöz, nem pedig elvettem. Boldog vagyok és hálát adok Istennek azért, hogy az elmúlt évek adás-vételei és bérbeadásai több, mint 150 maradéktalanul elégedett eladót, vevőt, főbérlőt és albérlőt szültek.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
hitelügyintézés
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.

Rólam mondták

M. Gábor

Vevő
Idézet szimbólum

Tapasztalt Ingatlanközvetítő Iroda kiterjedt kapcsolatrendszerrel. Ügyvédet, hitelügyintézőt és energetikai tanúsítvány készítő szakembert is tudtak ajánlani, korrekt áron. Megspóroltunk rengeteg időt azzal, hogy nem nekünk kellett keresni. Felkészült az Ingatlanközvetítő is, kellő piaci ismerettel rendelkezik. Az ingatlanunk bemutatására szervezett időpontok teljesen rugalmasak voltak, nekünk megfelelő időpontokban és korrekt módon történ a bemutatás. A hirdetés sikeres eladással zárult. Az új ingatlan vásárlása is rajtuk keresztül történt. Ajánlom Őket. *****

J. Viktória

Eladó
Idézet szimbólum

Nagyon nagy koszonet. Sikeresen, gyorsan eladtunk a segitsegukkel. Meg nem talalkoztam jobb, kedvesebb, hozaertobb ingatlanossal. Tiszta szivbol ajanlom, legkozelebb is csak veluk.

B. Márton

Eladó
Idézet szimbólum

Az elmúlt években többször is költöztünk, így több irodával találkoztunk. Sajnos sokan hoznak szégyent a szakmára és szenvednek miatta a becsületes irodák. Ez az iroda, illetve a mi "ingatlanosunk", Gábor, az a ritka kategória, aki nem csak a sült galambra vár, hanem érdemi munkát végez az ingatlan eladása érdekében. Felkészült, megnyerő stílusú, megbízható. Abban az esetben is teljesen nyugodt voltam, ha én nem tudtam otthon lenni, amikor Gábor érdeklődőket hozott. Köszönjük.

F. Sándor

Vevő
Idézet szimbólum

Segítőkész rajtra kész csapat , kedvesek és korrektek, és még értenek is ahhoz amit csinálnak, sajnos ez sok helyen nem mondható el. Szívüket lelküket beleteszik!

H. Noémi

Eladó
Idézet szimbólum

Megbízhatóság, precizitás, segítségnyújtás mesterfokon! Köszönet mindenért! Csak ajánlani tudjuk!

S. Dóra

Vevő
Idézet szimbólum

Mi általuk vettük az új házunkat és értékesítettük a régit. Mindkét ügyben nagyon korrektek voltak, elérhetők, segítőkészek. Rekordgyorsasággal értékesítették a házunkat. Az első perctől az utolsó utánig is velünk voltak, mindenben segítettek, lehet rájuk számítani bármilyen kérdés, probléma merülne fel. Kivételes emberi hozzáállásuk van, bátran ajánljuk mindenkinek.

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar