verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Benke Zsófia
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

Veresegyház
Gödöllő
Fót
Őrbottyán
Szada
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5%
Ingatlan.com-on 4 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Olasz
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Ingatlanvadászat – Ingatlanfejlesztés – Lakberendezés

A diploma megszerzése majd több, mint tíz multinacionális cégeknél ledolgozott év után rájöttem, hogy a munkámban nagyobb szabadságra és több kreativitásra vágyom, ezért karriert váltottam, és energiámat tanulásra, fejlődésre, majd új otthonunk átalakítására fordítottam.

Saját otthonunk keresése közben nagyon sok nehézségbe ütköztem kezdve onnan, hogy megtaláljam a tökéletes helyszínt, a tökéletes alaprajzot, a tökéletes kivitelezőt, aki nem csak érti a dolgát, de megbízható is, maximálisan velem együtt gondolkodva azon dolgozik, hogy amit elképzeltünk, megvalósuljon.

Kezdő lakberendezőként első nagy projektem saját otthonunk berendezése volt, mely során megtapasztaltam, hogy egy teljes otthon berendezése, az igények és a lehetőségek összehangolása rengeteg időt, energiát igényel, valamint egyfajta speciális hozzáállást, melynek köszönhetően mesterember és tulajdonos egy nyelven beszélnek.

Saját otthonunk megvalósulása után jöttek sorban a baráti, ismerősi felkérések, mely során az ingatlan felkutatásától kezdve egészen a lakberendezésig mindenről én gondoskodtam.

Jó érzés volt látni, hogy mennyi időt és energiát takarítok meg, hiszen én voltam az, aki mindent intézett, szervezett, ők pedig élvezték, hogy minden terhet leveszek a vállukról.

Ekkor született meg az

Ingatlanból Otthon!

ötlete, mely mindent magába foglal, ami egy sikeres otthonteremtésbe beletartozik a helyszín kiválasztásától kezdve az utolsó kép felhelyezéséig.

Nézzen körül nálunk, és keressen minket bátran akkor is, ha csak tanácsot szeretne kérni!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar