Boltos Éva
Boltos Éva

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 70 365
Jutalékom bruttó 3.2 - 5.1%
Ingatlan.com-on 3 éve hirdetek

Így dolgozom

Üdvözlöm!
Boltos Éva vagyok, 30 éve folyamatosan ügyfelekkel dolgozom. Számomra nagyon fontos, hogy Ügyfeleimmel kiemelkedően jó kapcsolatot ápoljak, a kettőnk közötti megállapodás ne csak nekem, hanem mindenkinek jó élményt, és üzletileg is nyerő szituációt eredményezzen. Ingatlanosként két éve tevékenykedek, kiemelkedő eredményességgel és bátran mondhatom nagy ügyfél elégedettséggel értékesítem a rám bízott ingatlanokat.
Szigetszentmiklóson és vonzáskörzetében élek 50 éve. A területet, a településeket nagyon jól ismerem, ezáltal eladó ingatlanjaim esetében mindenhol reális képet tudok tudok adni közvetlen és távolabbi környezetéről, infrastruktúrájáról, Budapestre való bejutás lehetőségeiről, körülményeiről. Minden területnek jól ismerem a pozitívumait, negatívumait.
Fő területek ahol dolgozom: Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tököl, Taksony, Áporka, Ráckeve. Ezen települések mindegyike közel áll a szívemhez, így bemutatóim nem csak a száraz tényekre, hanem az emberi tényezőkre is épülnek.
Ügyfeleim elégedettségét az is tükrözi, hogy ingatlanjaim jelentős része ajánlásból érkezik. Jutalék százalékban igyekszem mindenkivel egyedileg megállapodni, ez is a kölcsönös elégedettséget szolgálja.
Ha eladó ingatlanja van a térségben, hívjon bátran. Ígérem mindent megteszek, hogy ingatlanját a lehető legjobban értékesítsük.
Ha ingatlant keres, az Ingatlancorner iroda teljes kínálatából igyekszem megtalálni az Önnek megfelelőt.

Amiben még segíteni tudok

földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar