Busi Péter
Busi Péter

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 30 206
Jutalékom bruttó 2 - 4%
Ingatlan.com-on 3 éve hirdetek
Tagságaim Iparkamara

Így dolgozom

Busi Péter vagyok, a Busi Home tulajdonosa. Mezőtúron nőttem, itt is élek feleségemmel és kislányommal.
2008-ban kezdtem először ingatlanokkal foglalkozni, mint ingatlan tanácsadó a budapesti Otthon Centrum, XX. kerületi Ingatlanirodájánál. Az ekkori sikereket követően később mégis visszaköltöztem Mezőtúrra és a fazekas családi vállalkozásunkban tevékenykedtem szüleimmel együtt. Ekkor készítettem el a weboldalt, ahol népiművészeti kerámiáink értékesítésével foglalkozom.
2018-ban kértek fel először társasház közös képviseletére, amit szívesen vállaltam, majd ezt követően sorban kerestek meg a társasházak közös képviseletük ellátására. Jelenleg 5 db társasház mindennapjait menedzselem. Társasházkezelésben a Profi Multiház program a partnerem. Társasházkezelő képesítésemet 2010-ben szereztem meg a Benkő Képző központnál.
2018 óta foglalkozom önállóan ingatlan befektetéssel, Mezőtúron. Előtte levő években társbefektetőként voltam jelen budapesti ingatlanok vásárlásánál, eladásánál. Folyamatosan figyelem a mezőtúri lakáspiacot és kutatom a jó befektetési lehetőségeket. Ingatlan portfóliómban szerepelnek kiadó társasházi lakások és többlakásos családi ház is.
2018 óta foglalkozom bérlet menedzseléssel. Ebben a tevékenységben leveszem az ingatlan befektetők válláról a terhet és én vezénylem az ingatlan kiadását, a bérlőkkel a havi elszámolást, kapcsolattartást, bérlők felkutatását, igény esetén az ingatlan felújításokat.
2019 óta foglalkozom pénzügyi megtakarításokkal, biztosításokkal és pénzügyi tanácsadással. Ebben az évben végeztem el a Független biztosításközvetítő és a Pénzügyi szolgáltatás közvetítő MNB hatósági vizsgákat és csatlakoztam a Lifeplusz Kft. alkusz csapatához.
2019-ben létrehoztam a Mezőtúri Lakáspiac facebook csoportot, ahol a Mezőtúri ingatlanokkal és a lakáspiaccal kapcsolatos cikkek és hirdetések jelennek meg napi szinten. /434006250594097
2020-ban létrehoztam Busi Home facebook üzleti oldalt, ahol a társasházkezeléssel és ingatlanbefektetésekkel kapcsolatos információkat osztom meg az oldal kedvelőivel. /
2021 óta foglalkozom újra ingatlan közvetítéssel. Ebben az évben szereztem meg az Ingatlanközvetítő végzettséget és hoztam létre a weboldalt, ahol bemutatom a szolgáltatásaim teljes portfólióját.
Célom a mezőtúri ingatlanok vevőinek és eladóinak profi szintű, precíz kiszolgálása. Az ingatlanpiaccal kapcsolatos információk hiteles átadása.
2021.05.25.
Busi Péter

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
közjegyző
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar