CDC Ingatlan ÚJPESTI IRODA

CDC Ingatlan ÚJPESTI IRODA

Ingatlanközvetítő

+36 20 931 mutasd
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

A CDC Ingatlan Franchise ingatlanközvetítő hálózat Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő / növekvő cége az ágazatban.

Tapasztalt szakembereink révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

A CDC Ingatlan irodái a rendkívül dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően Budapesten mindenki számára elérhetőek, és törekvésünk az, hogy az ország nagyobb városaiban is hamarosan megnyíljanak a CDC Ingatlan irodák.

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt, a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlan értékesítésig , továbbá hitel és biztosítás tanácsadással is segítjük ügyfeleinket.

Arra törekszünk, hogy adatbázisunkban csak olyan ingatlanok szerepeljenek, melyek értékesítési kondíciói (elsősorban az áruk) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének. Fontos számunkra az is, hogy mind az eladói, mind a vevői oldal gyorsan és megbízhatóan tudja az adásvételt a segítségünkkel lebonyolítani.

A cdc ingatlanközvetítő iroda igazi erőssége munkatársai képzettségében, értékesítési tapasztalatában és elhivatottságában rejlik. Meggyőződésünk, hogy cégünk ezen erőssége mind a hozzánk forduló ingatlan tulajdonosoknak, mind az ingatlant keresőknek komoly értéket jelent.

A cdc ingatlan munkatársai számos hazai és külföldi partnerirodával állnak kapcsolatban. Ezáltal képesek vagyunk több ingatlanpiaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. A cdc ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket: angolul, németül, olaszul, ivritül , oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.

Megtisztelő érdeklődése esetén munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó