CEH IngatlanHáz

CEH IngatlanHáz

Ingatlanközvetítő

+36 70 391 mutasd
Jutalékom
3,0%
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara

Így dolgozom

Ha magán vagy céges ingatlant szeretne eladni, venni, kiadni, bérelni vagy jogi problémái vannak, forduljon hozzánk bizalommal!
Teljes körű szolgáltatásainkat vegye igénybe bizalommal!
Vállaljuk ügyfelek jogi képviseletét, jogi tanácsadást, esetleges perképviseletét, cégalapítást, telephely szolgáltatást, cégünk ügyvédei által, saját ügyfeleinknek jelentős árcsökkenéssel az ügyvédi munkadíjból!
Ingatlanra, hitelre, pályázatokra van bárkinek szüksége, vagy végrehajtása van, vagy jogi útra kívánja terelni a meglévő hitelét, vagy bármilyen problémája van a hitelével..stb hívjon vagy írjon és segítünk Magánembereknek, és cégeknek is! Akár KHR (BAR-nak) is Akár végrehajtásos ingatlanokra is Szoc.- pol. újra!
Hitel károsultaknak ügyvédi segítség!!!
Vállalják ügyfelek jogi képviseletét, jogi tanácsadást, esetleges perképviseletét
Ügyfeleinknek cégünk ügyvédei rendelkezésre állnak.
Igény esetén vállaljuk az ingatlanok teljeskörű felújítását,korszerűsítését, átminősítést, átalakítását a tervezéstől a megvalósításig, segítünk akàr a hatóságok /ÁNTSZ/Nébih, katasztrófavédelem,munkavédelem..stb/ önkormányzatok engedélyezési elvárásainak megfelelővé tételét az ingatlannak..stb Bontástòl ,a megépítésig,fuvarozásig.. További ingatlan ajánlataink a weboldalunkon, és kövessetek minket; Facebook, Instagram,TikTok ,és YouTube csatornáinkon.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész, energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Jelenleg nincs elérhető hirdetés.

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó