Császár Péter

Császár Péter

Okleveles ingatlanközvetítő

+36 30 315 mutasd
Jutalékom
1,2‒2,0%
Rutinom
12 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Császár Péter ingatlanközvetítő és felújító szakember vagyok, 25 éves gyakorlattal a hátam mögött.
Az én ügyfeleim nem azt keresik kétségbeesetten, hogy miként szabadulhatnának a szerződésből, hanem inkább összehoznak barátaikkal és ismerőseikkel, hogy nekik is dolgozzak.

Vallom és igazolva is látom, hogy a színvonalas ingatlanközvetítéshez nem elég egy gyorstalpaló tanfolyam és mindent legázoló elszántság. Ez inkább visszájára fordul. Helyesen leszűrt tapasztalat és diplomáciai érzék kell. De ez nem tanítható...

Törekszem, arra, hogy a legolcsóbb legyek! A díjam 2 % (és törvényesen, valóban ÁFA nélkül), de nagyobb ingatlanoknál 1,5%-ért, 100 milliónál magasabb ár esetén, akár 1,2%-ért is elvállalom a munkát - miközben ugyanolyan hatékonysággal bírok az internetes, virtuális térben és a gyakorlatban, mint a 3-5 % + ÁFÁ-t bekasszírozni akaró nagy ingatlan hálózatok, csak éppen hozzájuk képest töredék díjért oldom meg az eladást.

Praktikusan ez azt jelenti, hogy egy komolyabb zöldövezeti lakásnál 7 - 800 ezerért megtalálom ugyanazt a vevőt, amit a cégek 2,5 -3 millióért. Minél nagyobb az ingatlan értéke, annál drámaibb ez a különbség. Házak, telkek eladásánál akár sok millió is lehet az összeg, amit megtakaríthatnak velem a megbízóim. Ez nem mindegy sem az eladónak, sem a vevőnek, ezért az ingatlant keresők is szívesebben néznek velem ingatlant, ha tehetik.

Az ügyfelek érdekében megengedhetem magamnak a korrekt és türelmes hozzáállást, mivel a magam ura vagyok és semmiféle főnökök és suhogó öltönyös menedzserek nem beszélhetnek bele a munkámba (és feleslegesen eltartanom sem kell őket a megbízó pénzén). Így aztán minden vevő érzi, hogy amit mondok, igaz.

Szerződésem végtelenül rövid és világos, nincsenek kitételek és apró betűk - hiszen nem akarok több jogot szerezni másoknál.
Nem dolgozom túl sok ingatlannal. A nagy méret, a sok felvett ingatlan, minden híresztelés ellenére nem előnyös, hanem éppen hátrányos az eladóknak. Ugyan miért segítene az adott ingatlan eladásánál, ha még több tucat hasonlót képvisel az iroda? Minél több, annál hasonlóbbnak tűnnek, végül már csak számok és adatok dömpingje, amiből semmi sem tűnik ki.
Arra törekszem, hogy az általam képviselt ingatlanok egyedi vonásait domborítsam ki: amiben mások, jobbak, vagy többek a konkurenciáénál. Egy-egy ingatlanért küzdök és nem arra várok, hogy a nagy tömegből majd csak eladódik valamelyik.

Ingatlanok felújításának, átalakításának, (akár a gázfűtés gazdaságos kiváltására is tudok alternatívát ), kérdéseiben is járatos vagyok, hosszú felújítói gyakorlattal - nemkülönben a biztonságos adásvételhez szükséges gyakorlati és jogi lépésekben. Mindezt 25 éves rutinnal a hátam mögött.
Várom megtisztelő hívásukat, hogy bebizonyítsam, az ingatlanközvetítés is lehet korrekt, tiszteletre méltó, szakértői munka - józan áron.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, ügyvéd

Értékelésem

Átlag: 5

2 értékelés alapján

Kinyit
2 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés

megbízó

2022-09-29

Mennyire ajánlaná ismerőseinek partnerünket?

Miben kérte partnerünk segítségét?

eladásban

Hogyan működött együtt partnerünkkel?

Partnerük segítségével sikerült megoldanom az ügyemet

Kérjük írja le tapasztalatait pár mondatban:

Nagyon korrekt, segtőkész, rugalmas és gyors. Pillanatok alatt több érdeklődőt hozott, hétvégén is ráért. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

megbízó

2022-09-29

Mennyire ajánlaná ismerőseinek partnerünket?

Miben kérte partnerünk segítségét?

eladásban, vásárlásban

Hogyan működött együtt partnerünkkel?

Folyamatban van az együttműködés

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó