verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Csillik Hajnalka
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Csillik Hajnalka

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

Csillik Hajnalka e.v.
phone +36 30 565

Értékesítési területeim

Szolnok
Tiszasüly
Újszász
Zagyvarékas
Cegléd
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 2 - 4%
Ingatlan.com-on 3 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Miben tudok segíteni, mint ingatlanközvetítő és értékbecslő?

" A megfelelő és hivatásos ingatlanközvetítő kiválasztásával nemcsak számos időt és energiát spórolhat meg, de komoly szakmai hozzájárulásra is szert tehet. A feladataim között szerepel az ingatlanpiacon fellelhető kereslet és kínálat összekapcsolása."

- Speciális ismeretek: Komplex kérdés megválaszolása esetén összekapcsolom a megfelelő szakemberekkel.

- Időmegtakarítás: A hirdetéskezelés, az érdeklődői megkeresések levezénylése és az ingatlan bemutatása rengeteg időt vehet el Öntől és családjától.

- Ingatlanpiaci ismeretek: A jelentős ingatlanpiaci ismereteim segítik azt, hogy az ingatlan keresleti és kínálati oldala gyorsan egymásra találjon.

- Ingatlan értékbecslése: Az ingatlan árának korrekt meghatározása döntő lehet az ingatlan értékesítésének sikerességében.

Ön is a tökéletes megoldást keresi? Keressen bizalommal!

Elérhetőség: +36 30 565 3177

Vélemények rólam

"Nekünk 5 csillag! Jász-Nagykun-Szolnok területén kerestünk házat férjemmel. Hajnalka által hirdetett családi házról, a képek és az információk a valóságnak megfeleltek, ami nagyon fontos. A telefonra Hajnalka minden alkalommal azonnal válaszolt es nagyon tisztelettudó, segítőkész volt. A ház megtekintésekor minden kérdésünkre tudta a választ, ezért azonnal le is foglaltuk a házat, és 1 hét múlva már alá is írtuk az adásvételi szerződést. Hajnalka , precíz, gyors és mint említettem tisztelettudó. " Eszter

"Maximálisan megbízható, segítőkész, alapos, szívvel-lélekkel végzi a munkáját. A legjobb választás volt, immáron harmadjára. Mindent köszönünk drága Hajni!" Anita

"Jó szívvel ajánlom Hajnit, mert kedves személyisége és rugalmassága mellett abszolút korrekt, profi és motivált, valamint mindenben segítőkész. Általa vásároltam ingatlant, kiadtam ingatlant, eladtam ingatlant. Kell annál jobb jellemzés, minthogy mindig, mindenben Ő az ingatlanosom? Mindent köszönök.
Lesz még "dolgunk" együtt :)" Katalin

"Hajnalka minden esetben pontosan érkezett, mindig felkészült volt. Nem volt olyan kérdés amire nem tudott válaszolni. Rendkívül kedves, segítőkész! Bátran ajánlom mindenkinek!" Sándor

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.

Rólam mondták

T. Eszter

Vevő
Idézet szimbólum

"Nekünk 5 csillag! Jász-Nagykun-Szolnok területén kerestünk házat férjemmel. Hajnalka által hirdetett családi házról, a képek és az információk a valóságnak megfeleltek, ami nagyon fontos. A telefonra Hajnalka minden alkalommal azonnal válaszolt es nagyon tisztelettudó,  segítőkész volt. A ház megtekintésekor minden kérdésünkre tudta a választ, ezért azonnal le is foglaltuk a házat, és 1 hét múlva már alá is írtuk az adásvételi szerződést. Hajnalka , precíz, gyors és mint említettem tisztelettudó."

Sz. Anita

Eladó
Idézet szimbólum

"Maximálisan megbízható, segítőkész, alapos, szívvel-lélekkel végzi a munkáját. A legjobb választás volt, immáron harmadjára. Mindent köszönünk drága Hajni!"

Mária

Eladó
Idézet szimbólum

"Mindennel teljesen megvagyok elégedve. Korrekt, segítőkész, pontos és megbízható ingatlanközvetítő, mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!"

István

Eladó
Idézet szimbólum

"Profi ingatlan közvetítő hölgy. Nagyon érti a dolgát, lelkiismeretesen végzi a munkáját. Mindig elérhető, különböző csatornákon keresztül. Kedves, kommunikatív személyiség. Örülök, hogy az ő segítséget vettem igénybe lakásom eladáskor."

Barbara

Vevő
Idézet szimbólum

"Nagyon örülünk, hogy Hajni által találtuk meg a számunkra megfelelő ingatlant. Gyors, precíz, alapos, nagyon kedves ember, aki mindenben segít, azonnal válaszol ha kérdésem van. Mindenkinek szívből ajánlom!"

Sándor

Vevő
Idézet szimbólum

"Hajnalka minden esetben pontosan érkezett, mindig felkészült volt. Nem volt olyan kérdés amire nem tudott válaszolni. Rendkívül kedves, segítőkész! Bátran ajánlom mindenkinek!"

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar