Csiszár Beáta
Csiszár Beáta

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 30 428
Jutalékom bruttó 2 - 3%
Ingatlan.com-on 1 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Csiszár Beáta vagyok ingatlanértékesítő, home stager. Debrecen és környékén található ingatlanok értékesítésével és bérbeadásával foglalkozom. Fontos számomra, hogy olyan ingatlanértékesítő legyek, akivel én is szívesen együttműködnék. Aki szereti a munkáját, aki úgy bánik a rábízott ingatlanokkal, mintha az a sajátja lenne.
Célom, hogy megismerjem Ügyfeleim élethelyzetét, elképzeléseit, terveit és azt figyelembe véve segítsem őket a lehető legjobb áron és legoptimálisabb idő alatt értékesíteni ingatlanukat. Munkám eredményességéhez nélkülözhetetlen a szakmai felkészültség, a kölcsönös bizalom és a jó kapcsolat kialakítása.

Mikor keress engem?
Akkor, ha azon gondolkodsz, hogy eladod az ingatlanodat, viszont bizonytalan vagy mennyit ér, nincs rá elég időd, energiád vagy esetleg tapasztalatod, hogy egyedül kihozd az értékesítésből a maximumot. Ha szeretnéd, hogy egy szakembergárda melletted legyen, hogy a felmerülő valamennyi problémában, kérdésben tanácsoljon, eligazítson.
A főszereplő Te vagy és a Te érdekeid!

Köszönöm, hogy itt vagy, örülök, hogy ellátogattál az oldalamra!
Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar