verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Czompó Krisztián
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Czompó Krisztián

Okleveles ingatlanközvetítő

Immo1 Ingatlaniroda Siófok
phone +36 70 355

Értékesítési területeim

Tihany
Balatonkenese
Balatonboglár
Siófok
Balatonvilágos
Balatonfűzfő
Balatonfüred
Balatonőszöd
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 4 - 5%
Ingatlan.com-on 11 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Tisztelt Látogató!

Kérem, engedje meg nekem, hogy egy pár szó erejéig bemutassam magam. Czompó Krisztián vagyok, Siófokon élek és Emberi erőforrás tanácsadóként végeztem a Pécsi Tudomány Egyetemen. Az ingatlan értékesítésben találtam meg azt a szakmát, amit mindig is kerestem, ahol boldog vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek.

Lassan húsz éves értékesítői tapasztalatom alatt az vált a legfontosabbá számomra, hogy ügyfeleink igényeihez mérten a leginkább megfelelő ingatlant találjam meg a részükre illetve az ingatlanjuk eladását biztonságosan, a lehető legjobb áron, lehetőség szerint rövid idő alatt bonyolítsam le.

Ügyfeleimtől folyamatosan kapok pozitív visszajelzéseket, hálásak amiatt, hogy olyan lehetőséget teremtek nekik egy sikeres eladás vagy vétel által, hogy megvalósítsák az álmaikat, vagy épp továbbléphessenek a vágyott cél felé.
Szolgáltatóként tudom, hogy én vagyok az ügyfélért, és érzem annak a felelősségét, hogy partnereim legnagyobb értékével, vagyontárgyával dolgozom.

Az Immo1 Siófoki Franchise Partnereként elkötelezett vagyok a minőségi munka mellett.

Ingatlanügyeikkel forduljanak hozzám bizalommal, ami tudom, hogy egy megelőlegezett bizalom, de utána én azon leszek, hogy bizalmukra rá is szolgáljak!


Üdvözlettel:

Czompó Krisztián

Irodavezető - Franchise Partner - Siófok

Immo1 Franchise Hálózat

ADATVÉDELEM:Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Czompó Krisztián (e.v.) általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Krisztián Czompó (self-employed) as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy.immo egy pont hu per adatvedelem

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar