Dalka Márta

Dalka Márta

Ingatlanközvetítő

+36 20 616 mutasd
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Kedves Érdeklődő!

Dalka Márta vagyok, a Családi Ingatlan értékesítője.
Több mint 10 éves értékesítési tapasztalatomat, pénzügyi / banki, ingatlan területen szereztem. Szakmai tudásomat hasznosítva örömmel segítségére lehetek, hogy megtalálja az ideális otthonát.
Azért választottam a Családi Ingatlan Dél -Budai Régió, Bp, XI., Rétköz utcai irodáját, mert itt találtam meg azt az ügyfélközpontú hozzáállást, és professzionális munkát, amivel én is szívesen azonosulok.

A Családi Ingatlan Dél-Budai Régió, Bp, XI., Rétköz utcai irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: Törökbálint, Budaörs, családi házak, iker házak, sorházak, lakások, nyaralók, telkek, eladása és bérbeadása.
Törökbálinton élek több mint 40 éve, ismerem a helyi és a tágabb lakókörnyezet adottságait, így hitelesen tudom ajánlani az érdeklődőknek, milyen előnyökkel jár számukra amennyiben a környéken képzelik el a következő otthonukat.
Forduljon hozzám bizalommal, precíz ügyintézésre és kapcsolat tartásra számíthat.

A Családi Ingatlan Bp. XI. kerületi irodájában, az ingatlan eladáson és a bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, kedvezményes jogi tanácsadással is a rendelkezésetekre állunk.

Családi Ingatlan Irodák - A Te otthonod, a mi sikerünk!

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó