verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Deák Klára
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Deák Klára

Okleveles ingatlanközvetítő

Klára Deák Magical Property
phone +36 30 461

Értékesítési területeim

Siófok
Ádánd
XVIII. kerület
Monorierdő
XVII. kerület
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 3.5%
Ingatlan.com-on 1 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol

Így dolgozom

2010 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel. Magasépítő technikusként végeztem és mindenféleképpen egy olyan munkát kerestem, ahol hasznosíthatom a tudásomat, de mégis függetlenül tevékenykedhetek, emberekkel találkozhatok. 2012-ben el is végeztem az ingatlanközvetítői iskolát is, ekkor már két éve sikeresen értékesítettem a budapesti ingatlanpiacon. 2015. februárjában Írországba költöztem, és minden álmom az volt, hogy ott is ingatlanközvetítőként dolgozhassak és üzleti szinten beszéljem az angol nyelvet. 2017-re ezt sikerült is elérnem, azóta pedig a saját önálló vállalkozásomban tevékenykedem. Ez idő alatt elvégeztem két Interior Design(lakberendező) iskolát és egy másik ingatlanközvetítői tanfolyamot is. A vállalkozásomat felépítettem nem csak ingatlan közvetítésre, hanem a kiadott ingatlanok managelésére, illetve egy ú.n. property maintenance-re.
Az ingatlanok értékesítését mindig sajátomként kezelem és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtom ügyfeleimnek. Külföldi tapasztalataim és jelenleg is működő vállalkozásom által nemzetközi adatbázissal is rendelkezem.
Segítséget tudok nyújtani az ingatlan berendezésében, tervezésben, dekorációban, rendberakásban, hitelközvetítésben, energetikai tanúsítvány megszerzésében és az ingatlan eladásában, kiadásában, managelésében.
Angol nyelven folyékonyan beszélek, külföldi ügyfelekkel is könnyen szót értek.
Bízza rám Ön is ingatlanát és biztosíthatom, hogy a lehető legjobb áron fogom értékesíteni!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
hitelügyintézés
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar