Dollmayer Máté

Dollmayer Máté

Ingatlanközvetítő

+36 20 421 mutasd
+36 70 626 mutasd
Nyelvtudásom
angol
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

2013 óta foglalkozom ingatlanértékesítéssel és azóta vagyok jelen az ingatlan.com-on is. Sokéves tapasztalattal rendelkezve foglalkozom újépítésű és használt ingatlanok eladásával és bérbeadásával, valamint építési telkek értékesítésével.
Munkám legfontosabb sarokpontjai a mínél részletesebb tájékoztatás, a megbízható, mindkét fél számára korrekt, pontos kommunikáció, valamint az értékesítési folyamat kézbentartása az ingatlan megismerésétől a birtokátadásig.
Hirdetéseimre jellemző a rendszerezett, jól struktúrált, informatív szöveg, jó minőségű, valódi fényképek és valósághű alaprajzok - szükség esetén saját felmérések alapján.
Az ingatlanmegtekintés nem túristáskodás!
Az a tapasztalatom, hogy aki az én hirdetésemet látja és annak megismerése után tekinti meg a szóban forgó ingatlant, sokkal jobban tisztába kerülhet azzal kapcsolatban, hogy mennyire felel meg a keresési szempontjainak, így minden érintett fél idejét megspóroljuk, kényelmét fokozzuk.
A kezelésemben lévő ingatlanok közt egyre nagyobb arányban vannak az ajánlásból érkezettek - ügyfeleim ajánlását ezúton is köszönöm.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész, energetikai tanúsító, építész, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó