verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Dudits Zsuzsanna
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Dudits Zsuzsanna

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

Kékház Ingatlan
phone +36 70 336

Értékesítési területeim

Biatorbágy
Bicske
Etyek
I. kerület
IX. kerület
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 2 - 3.5%
Ingatlan.com-on 18 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

2000-ben szereztem meg az ingatlanközvetítő és értékbecslő végzettséget és azóta is aktívan az ingatlan szakmában tevékenykedek. Az elmúlt 20 évben átéltem igazán mozgalmas és nagyon nehéz időszakokat is, mely tapasztalatokkal a hátam mögött jól meglátom, felismerem a piaci trendeket. Ezek az időszakok és az elmúlt 23 év sok mindenre megtanított. A tapasztalataim segítségével az ügyfeleimnek is hasznos tanácsokkal tudok szolgálni.

Budapesten mindenekelőtt lakások, házak és kereskedelmi ingatlanok, míg az agglomerációban – elsősorban Biatorbágy környékén – családi házak, iparterületek, mezőgazdasági és külterületi ingatlanok értékesítésével, illetve bérbeadásával is foglalkozom. Végzettségemnek és szakmai tapasztalatomnak köszönhetően gyakran kérnek fel a legkülönbözőbb típusú ingatlanok értékelésére is. Közel 10 éve az egyik önkormányzat hivatalos ingatlan értékeléseit készítem a közbeszerzési törvénynek megfelelően.

Magyarország és az egész világ most speciális időszakot él át. Ilyenkor van a legnagyobb szükség egy tapasztalt, az ingatlan szakmában jártas szakemberre!

Segíthetek Önnek is?

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar