verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Edvi Zsuzsanna
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

Győrújbarát
Balatonfüred
Balatonalmádi
Győr
Vámosszabadi
Mosonmagyaróvár
Nagybajcs
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 3.8%
Ingatlan.com-on 8 éve hirdetek
Nyelvtudásom Német, Magyar
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Kedves jelenlegi és jövőbeli Ügyfelem!

Illésné Edvi Zsuzsa vagyok, a Stone House Ingatlaniroda tulajdonosa, ingatlanközvetítő, az Etikus Ingatlanos Mozgalom tagja.

25 éve foglalkozom értékesítéssel. Ingatlanosként 2019-ben érkezett el az idő, hogy saját irodámban válthassam valóra elképzeléseimet. Igyekszem úgy dolgozni, hogy megbízóim azt érezzék, jó, hogy nekem szavaztak bizalmat. Munkám során sok kivitelezővel kerültem üzleti kapcsolatba, így fő profilommá az új építésű ingatlanok értékesítése vált. Viszont aki új otthont szeretne vásárolni, sokszor párhuzamosan a régi eladását is meg kell oldani, így a használt ingatlanok értékesítésében is nagy gyakorlatra tettem szert.

"Válassz olyan foglalkozást, amit szeretsz és soha többé nem kell dolgoznod." Konfuciusz
Szerencsés vagyok! Én jól választottam! Imádom amivel foglalkozom, nem munkaként, inkább hobbiként tekintek rá, így évek óta ugyanazzal a lelkesedéssel várom a hozzám fordulókat.

Egy otthontól megválni vagy újat találni mindig hatalmas lépés egy család életében. Van akinek örömteli esemény, másoknak nehéz döntések sora. Új otthonát keresi vagy a régit szeretné eladni?Befektetőként keres ingatlant vagy lakását, üzletét adná ki? Minden hozzám fordulónak az élethelyzetének megfelelően igyekszem megtalálni a számára legkedvezőbb megoldást. Szeretem a kihívásokat. A bonyolultnak látszó ügyleteket is megoldom. Általam minden információ rendelkezésére fog állni, amelyre a döntése meghozatalához szüksége lehet.

Számomra a legnagyobb öröm, ha mindkét fél elégedetten áll fel az asztaltól, ezért minden szerződésnél az eladó és a vevő érdekeit egyformán képviselem. Nagyon örömmel tölt el, amikor Ügyfeleim boldogan mesélik életük alakulását abban az ingatlanban, amit segítségemmel találtak meg.
Felkészült csapatommal teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani, ami biztosíték ahhoz, hogy Ön a legjobbat kapja és minden lépés zökkenőmentes legyen.

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével!
Kérem forduljon hozzám bizalommal!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar