Erdélyi Miklós

Erdélyi Miklós

Okleveles ingatlanközvetítő

+36 30 620 mutasd
Jutalékom
2,0%
Rutinom
4 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Erdélyi Miklós vagyok, a Monolit Ingatlaniroda vezetője. 2003 óta foglalkozok ingatlanokkal, ingatlanközvetítéssel, ingatlanforgalmazással Veszprémben. Azóta több száz új-építésű lakás mellett rengeteg használt lakást, családi házat, üzleti-ipari ingatlant adtam el. Így tehát a szükséges szakmai tudás mellett kellő tapasztalattal rendelkezem, mely nem minden "ingatlanos", ill. ingatlaniroda esetén mondható el.

Munkám során nem az a fő szempont, hogy minél gyorsabban túl legyünk az értékesítésen, hanem a lehető legjobb áron történjen meg az adásvétel úgy, hogy mindkét fél kézfogással, mosolyogva búcsúzzon a szerződéskötést követően.
Vannak helyzetek, mikor jobb ha a vevő és eladó nem kerül közvetlen kapcsolatba egymással, mert nem jönne létre az ügylet - ilyenkor különösen hasznos a jó szakember közreműködése.

Szlogenünk: "Sajátként kezeljük ingatlanát!" - igyekszünk az eladásnál úgy eljárni, mint ha a ránk bízott ingatlan a sajátunk volna ... ez úgy gondolom, mindent megmagyaráz. Keressen bizalommal!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó