verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Erdősi Tamás
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Értékesítési területeim

Vác
Rétság
Nógrád
Romhány
Diósjenő
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 3 - 4%
Ingatlan.com-on 5 éve hirdetek
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Erdősi Tamás vagyok, ingatlanközvetítő Vác és környékén, Rétság és környékén, Budapesten.

Teljeskörű ingatlanközvetítési szolgáltatással, naprakész hitelkonstrukciókkal, állami támogatásokkal, jogi háttérrel állok ügyfeleim rendelkezésére. Nagy hangsúlyt fektetek önmagam szakmai fejlesztésére és folyamatos továbbképzésre.
Az elmúlt években megszerzett tapasztalatom alapján, egyértelmű és ambíciózus célom karrierem folytatása ezen a területen, minőségi és teljeskörű ingatlanközvetítés, valódi, professzionális szakértelemmel.

Szolgáltatásaimban szerepel az eladói és vevői oldal támogatása, további igény esetén akár az ingatlan bérbeadása és kezelése.
Az eladói oldalt támogatva feladatom az ingatlan szakszerű hirdetésétől és a bemutatásán keresztül, a megegyezés folyamatának segítése és az adásvételi szerződés ügymenetelének lebonyolítása, akár egészen a kulcsátadásig.
A potenciális vásárlóknak kiemelt célom megtalálni az álomotthont, természetesen a meghatározott kondíciók alapján, személyre szabottan és hatékonyan.
Segíteni tudom még az ügymenetet megfelelő szakértők hozzárendelésével független és díjmentes hitelügyintézésben, energetikai tanúsítvány elkészítésében és jogi tanácsadásban.

A jelenlegi piacon használt összes technológia a rendelkezésemre áll igény esetén egy teljeskörű hirdetés elkészítéséhez: professzionális fotók, alaprajz, bemutató videó, virtuális séta, drónfelvétel és hirdetési szöveg.

Értékhatártól függetlenül megtalálhatóak a portfóliómban családi házak, lakások, telkek, ipari és mezőgazdasági ingatlanok.

Elsősorban Vác és környékén, Budapesten és agglomerációjában vállalok megbízásokat, de egyéni megbeszélés alapján akár távolabbi helyszínek is lehetségesek.

A megbízási szerződésem megkötését minden esetben megelőzi egy kötetlen konzultáció, ami személyre szabott és díjmentes. Fontos felmérnünk az ügyfél élethelyzetét és igényeit, megbizonyosodni arról hogy valóban az ingatlan értékesítése a legjobb megoldás a számára. Ez általában az ügyfél otthonában történik, de akár irodai környezetet is lehetőségem van biztosítani.

Ha segítségére lehetek ingatlanügyeiben, várom megkeresését.

Üdvözlettel,
Erdősi Tamás

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar