Czibulyás Loránt

Czibulyás Loránt

Ingatlanközvetítő

+36 20 291 mutasd
Jutalékom
0,0‒3,8%
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Tisztelt Látogatónk!

Üdvözöljük a Fair Home 2000 Kft. honlapján!
A legtöbb ember életében ingatlan adásvétel általában 1-2 esetben fordul elő, ezért nehéz az éppen aktuális szabályok, piaci környezet elvárásainak megfelelő ismeretekkel rendelkezni.
Cégünk elsődleges célja, hogy a minket megbízó ügyfeleinknek igyekezzünk a legnagyobb biztonságot nyújtani egy ingatlan eladása vagy vétele során. Tudásunkat, szakmai ismereteinket igyekszünk napi aktualitásoknak megfelelően szinten tartani, emellett rendelkezünk olyan együttműködő partnerekkel, akik közreműködésével minden felmerülő problémára megtaláljuk az ideális megoldást.
Sokan szeretnék elhinni magukról, hogy mindenhez értenek, esetleg néhány hallott történet vagy személyes rossz tapasztalat miatt úgy gondolják, nincs szükségük szakember segítségére. Mindannyian ismerünk olyanokat, akik ennek okán nem fordulnak orvoshoz, fodrászhoz, autószerelőhöz sem. Az ilyen, sokszor téves döntések kellemetlen következményeit azonban a legtöbb esetben már nehéz beismerni és korrigálni egyaránt.
Hiszünk abban, hogy lelkiismeretes, körültekintő munkával minden megbízónknak segítségére lehetünk abban, hogy az ingatlan adásvétel a legnagyobb biztonsággal, a legjobb eredménnyel és a legkevesebb kellemetlenséggel járjon.
Kollégáink több éves, évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, melyet igyekszünk felhasználni megbízóink érdekében. Tisztes, korrekt, elfogadható jutalékért dolgozunk, de számunkra a legnagyobb sikerélmény az elégedett ügyfél!
Reméljük Ön is megtalálja ajánlott szolgáltatásaink, ingatlanjaink között, amit keres!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó