Farantai Márta

Farantai Márta

Ingatlanközvetítő

+36 30 665 mutasd
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Farantai Márta vagyok, a családias hangulatú Új Élet Ingatlaniroda oszlopos tagja.
Irodánk 2006 óta adja szívét-lelkét, és természetesen szakmai tapasztalatát ügyfelei ingatlan ügyleteinek sikeres és gördülékeny lebonyolításához. Az pedig nem kérdés, hogy az eladás, vagy vétel gondolatától a birtokba adásig a teljes folyamaton végig kísérem partnereimet.
Az igazi öröm, és pozitív visszajelzés számunkra az, hogy ügyfeleink visszatérnek hozzánk, és megelégedettségüket az ajánlásaik száma is mutatja.
A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének megalakulása óta tagjai vagyunk.

Maximális rugalmasságunkat pedig most, a kialakult sajnálatos helyzetben az alábbiak szerint tudjuk az önök szolgálatába állítani, mivel tapasztalatunk szerint sokan vannak határidőhöz kötött helyzetben ingatlanügyeiket illetően:

ÉLŐ ONLINE VIDEÓS INGATLANBEMUTATÁS!
Hogy NE MARADJON LE az önnek tetsző INGATLANRÓL, a kialakult helyzet ellenére is TÖKÉLETES BIZTONSÁGGAL tudjuk MEGMUTATNI önnek a LAKÁS minden részletét, igény szerint választható ÉLŐ ONLINE VIDEÓS INGATLANBEMUTATÁSSAL!
Ön otthon ül a számítógépe, telefonja előtt, mi kint vagyunk a helyszínen, és a kameránk segítségével Ön a lakás minden részletét láthatja, miközben beszélünk telefonon. Azokra a részekre közelítünk rá, amit látni szeretne. Mindezt nem csak a lakáson belül tesszük, hisz a lépcsőházat, magát az épületet, és az utcát is megmutatjuk. Eddig is kiválóan működött a külföldi vevők esetében!
További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész, energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó