verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Farkas Zoltán
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Farkas Zoltán

Okleveles ingatlanközvetítő

Csillaghegyi Sansz Kft.
phone +36 20 958

Értékesítési területeim

III. kerület
Budakalász
Pomáz
Gárdony
XIII. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 3.8%
Ingatlan.com-on 20 éve hirdetek
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Farkas Zoltán vagyok. 2001-óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel.
Akkor alapítottam meg saját vállalkozásomat a Sansz Ingatlanközvetítő Irodát.
Többnyire ajánlás útján dolgozom. Fő területem a III. kerület és a környező agglomeráció
Ezen belül Csillaghegy ingatlan specialistájának mondhatom magam. Helyi születésű révén jól ismerem a területet és az itt élő embereket.

Nem kérek kizárólagosságot. jutalékom 3%+áfa

Hogyan dolgozom? - egy kicsit részletesebben leírom, mint a kollégák, mert szerintem ez is nagyon fontos, amikor az ember ingatlanost választ magának.

Az értékesítés többnyire hosszú folyamat. Az elhatározástól a kulcsátadásig hosszú és rögös az út.

A megkereséskor, pár adatot elkérek az adott ingatlanról, Az első találkozásunkkor már felkészülve érkezem. Az ingatlan megtekintésekor felmérem az állapotot, jogi helyzetet. Ezek alapján és az aktuális ingatlanpiaci helyzet ismertetése után határozzuk meg közösen az eladóval az ingatlan irányárát.

Következik az ingatlan fotózása. A jó minőségű, jó szögből készült fényképeket nagyon fontosnak tartom, mert a leendő vevő egy bélyegkép alapján dönti el, hogy kinyitja, az adott hirdetést vagy tovább görget a következőre.
Ezért végeztem el egy fotós tanfolyamot és vásároltam professzionális tükörreflexes fényképezőgépet a megfelelő nagylátótszögü objektívvel. Illetve Theta 360 fokos kamerát, amivel virtuális sétát is készíthetek az ingatlanról.

Az értékesítési folyamatot végig kisérem, apró, de annál fontosabb részletekre is felhívom a figyelmet. Kommunikálok mind a két fél felé.

Fogadom a vevőjelöltek hívásait, szűröm az érdeklődőket, hogy feleslegesen ne raboljuk egymás idejét, ha esetleg egy vagy több általa fontosnak tartott paraméter nem fel meg neki.

Időpont egyeztetés után jön a megtekintés. (általában már a telefonban lehet érezni ki a komoly szándékú vevő, vagy még a nézelődés keresgélés stádiumában van az érdeklődő) Akit érdekel, kérdez az ingatlanról. Ezeket a kérdéseket közösen megválaszoljuk a tulajdonossal.

Amennyiben érdekli az ingatlan, jön családdal, döntéshozóval megnézni, majd szakemberrel is megnézetik a vásárolni kívánt otthont.

Amennyiben mindenben megfelel az ingatlan, következő lépés az ártárgyalás, amit megszervezek, levezetek.
Nézetem szerint a személyes tárgyalás sokkal eredményesebb nagyobb százalékban hoz megegyezést, mint az írásos árajánlat egy papírlapon…

Miután megegyeztünk árban, fizetési feltételekben, határidőkben. Előkészítem az adás-vételi szerződést. Az ingatlan és az eladók adatait, fizetési feltételeket, árakat, egy e-mailben összefoglalom. Ez alapján a vevő ügyvédje el tudja készíti az adás-vételi szerződést.
A szerződést az eladó ügyvédje is átnézi, véleményezi. Hogyha szükség van, rá akkor egyeztet a két ügyvéd.

Amikor az eladó saját ügyvédje azt mondja, hogy igen, ez egy tisztességes, jó szerződés, akkor egyeztetett időpontban megyünk aláírni az ügyvédi irodába.

Ott már nem írunk bele a szerződésbe semmit az már csak aláírási procedúra lesz.

A szerződésben kikötött feltételek teljesítésével a kulcsátadással, birtokbaadással, zárul le a folyamat.

Ide kell eljutnunk az első telefonbeszélgetésünktől.
Úgy gondolom, hogy akkor végzem jól a munkámat, ha mindez simán gördülékenyen megy.

Fő területem a családi házak, lakások értékesítése, bérbeadása, de foglalkoztam már irodák, raktárak bérbeadásával is.

Amennyiben megbízható, tapasztalt ingatlanosra van szüksége, aki végigkíséri a teljes értékesítési folyamaton, hívjon telefonon a +3620958879-a telefonszámon, vagy keressen meg e-mailben a sanszingatla@t-online címen.

Telefonon is szívesen, - természetesen ingyen- adok tanácsot.

Hívjon bizalommal!
Várom hívását!

Farkas Zoltán

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar