Fekete Zoltán.

Fekete Zoltán.

Ingatlanközvetítő

+36 70 947 mutasd
Jutalékom
3,0%
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Kedves ügyfeleim, leendő kollégáim!

Fekete Zoltán vagyok, 47 éves ingatlan közvetítő, két gyermek édesapja.
A Városi Ingatlaniroda országos csapatának tagjaként, ezen belül, a budapesti, Lehel utcai iroda vezetőjeként, mindenre nyitottan, várom szíves megkeresését. Solymáron élek, de csapatunk révén, országosan tudok segíteni, ingatlanja értékesítésében és bérbe adásában, valamint, amennyiben kipróbálná magát, az értékesítés kötetlen, jól jövedelmező világában, ebben is a segítségére lehetek, éljen bárhol az országban. Amennyiben kellő tapasztalattal még nem rendelkezik ezen a területen, az sem lehet akadály. Mentori rendszert is működtetünk, kezdő kollégák számára, melyben szintén vállaltam szerepet.
Ügyfeleim elégedettségét mutatják, az oldalamon található ajánló levelek, továbbá, hogy ingatlanjaim, 90%-ban ajánlás útján kerülnek hozzám.
Dinamikusan fejlődő országos csapatunkba, már több kollégát is delegáltam, mert számomra az is nagyon fontos, hogy kikkel dolgozom együtt.
Nincs nehéz dolgom a toborzásban, hiszen cégünk legfőbb alapelve, mely szerint kollégáink a jutalékukat 100 %-ban megtarthatják, mégis teljes körű irodai és verhetetlen online szolgáltatást kapnak, sehol máshol nem érhetőek el, csak a Mi csapatunkban. Létszámbeli, látványos növekedésünk, ennek is köszönhető.
Azért kedvelnek ügyfeleim, mert bármikor felveszem a telefont, amennyiben mégsem akkor mindenkit visszahívok, és minden levélre válaszolok.
Amit megígérek, azt mindig betartom. A megbízhatóságra alapozom ezt a munkát.
Koromnál fogva nagy élettapasztalattal és munkámmal kapcsolatban kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezem. Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a közvetítői tevékenység mellett, ügyvédi, hitelközvetítői valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is.
A mondást, mely szerint " nincs lehetetlen csak tehetetlen"akár Én is kitalálhattam volna :-)

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó