Fodor Zsolt

Fodor Zsolt

Ingatlanközvetítő

+36 20 355 mutasd
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara

Így dolgozom

Fodor Zsolt, ingatlanközvetítő bizonyítvánnyal rendelkező vállalkozó vagyok. 18.kerületben születtem és nőttem fel, jelenleg Gyálon élek, jól ismerem a környéket és a környékbeli lehetőségeket. Az általam árult ingatlanokat Budapesten és Pest megyében, de főként Dél-Pesten és vonzás körzetében tudom megmutatni az érdeklődőknek.

2017-óta dolgozom a szakmában, és ez idő alatt mindent elkövettem annak érdekében, hogy régi és új ügyfeleimet kiszolgáljam ezen a területen. Folyamatos képzések, és a terepen szerzett tapasztalatok által váltam azzá, aki most vagyok. Pályafutásom jelentős lépcsőfoka, hogy 2021-ben önálló ingatlanirodát indítottam.


Az otthon azon múlik, hogy mennyire passzol az egyéniségünkhöz, elvárásainkhoz!
Ezt az elvet vallom, és megpróbálom legjobb tudásom szerint segíteni az érdeklődők döntését.

Az elmúlt évek során sok szakemberrel kerültem jó kapcsolatba, és több építési vállalkozó is megbíz az ingatlanai értékesítésével. Ha valaki keres nálam egy kinézett ingatlant, de mégsem teljesen felel meg az elképzeléseinek, akkor hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanokból többet is meg tudok mutatni, a döntés könnyebbé tétele miatt, illetve, hogy új lehetőségeket nyissak meg számukra. Senkivel nincs kizárólagos szerződésem, és ami vezérel, hogy a megrendelő az igényeinek megfelelően, a legjobb megoldást választhassa!

Amiben segíteni tudok:

Ingatlan adás-vétel vagy bérlés
Ügyvédi ügyek, hitelügyintézés
Energetikai tanúsítvány
Köszönöm figyelmét! Remélem igényt tart szolgáltatásaimra!
Üdvözlettel, Fodor Zsolt független ingatlanközvetítő

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, építész, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó