Fűzfa Attila

Fűzfa Attila

Ingatlanközvetítő

+36 70 417 mutasd
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

​​​Üdvözlöm!

Fűzfa Attila vagyok, a TOP3 Ingatlan tanácsadója.
Az értékesítéshez és az ügyfélközpontú szemléletmódhoz már egész korán a dolgozói pályafutásom legelején közel kerültem. A felsőfokú közgazdász diplomával a zsebemben egy fűrészáru eladással foglalkozó multinacionális cég kereskedelmi osztályán kezdhettem meg a gyakorlati tapasztalatok megszerzését.
Mivel szeretek egy cégen belül minden lehetőséget kihasználni a fejlődés érdekében az összes szakmai és egyéb tudást az értékesítési területen mindössze 3 cégnél tanultam meg és sajátítottam, alakítottam a személyiségemhez.
Konkrétan az ingatlan értékesítés területére 2010-ben kerültem, akkor éreztem meg először, hogy a tulajdonosok szinte a legféltettebb kincsüket, a lakásuk, házuk értékesítését bízták rám, egy számukra fontos, megvalósításra váró cél elérése érdekében. Mindenkinek más és más a motivációja, amikor eszébe jut az ingatlana eladása. Én úgy érzem, hogy ez a legszebb ebben a hivatásban, amikor hozzásegítjük a Tulajdonosainkat a megálmodott célok eléréséhez. Vevői oldalon pedig, amit szintén fontosnak tartok a magas szintű, professzionális kiszolgálás igényeiknek megfelelően.
​Az Én munkámban is fontos mérföldkő az Ügyfelek visszajelzése egy eladás/vétel, vagy akár egy ingatlan bemutatását követően. Véleményem szerint a TOP3-nál az eladói, illetve a vevői oldal is megtalálja azt, amitől el tudom mondani, hogy egy profi, szakmailag és emberileg is remek csapattal van lehetőségem együtt dolgozni.
Nem kedves Olvasó, nem vagyunk tökéletesek, még, de a TOP3-ban ott vagyunk.
Köszönöm megtisztelő figyelmét!
Üdvözlettel,

Fűzfa Attila
​​​​

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó