verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Gellén Dávid
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Gellén Dávid

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Hitelügyintéző

Home Key Ingatlan
phone +36 20 326

Értékesítési területeim

Vác
Dunakeszi
Sződliget
Göd
Balatonkenese
VI. kerület
Majosháza
Siófok
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 3.5%
Ingatlan.com-on 3 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Engedje meg, hogy bemutatkozzak
Gellén Dávid vagyok, a Home Key Ingatlan Kft alapítója. Végzettségemet tekintve közgazdász; gazdálkodási- és menedzsment szakon, ezen belül is marketing szakirányon végeztem, melynek nagy hasznát veszem az ingatlanok népszerűsítésekor is.

Az elmúlt közel 15 évben a bankszektorban tevékenykedtem, ahol jelentős tapasztalatot szereztem az ingatlanpiacról, leginkább természetesen finanszírozási és befektetési szempontból.

Ezt a tudást kívántam elmélyíteni ingatlanétkesítési és -értékelési szempontból, ezért megszereztem először az ingatlanközvetítői, majd az ingatlanvagyon-értékelői képesítést is.

Ezután megalapítottam a Home Key Ingatlan Kft-t, ami a pénzügyi szektorban megszokott prudencia és megbízhatóság mellett a lehető legnagyobb alapossággal és szakértelemmel kíván ügyfelei rendelkezésére állni ingatlanügyeik során, legyen szó tanácsadásról, értékelésről vagy közvetítésről.

Szakértő partnereink által segítségére lehetünk hitellel, biztosítással, joggal, adózással, tervezéssel, építéssel és lakberendezéssel kapcsolatban egyaránt.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar