verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Gér Viktor
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

Úri
Mende
Sülysáp
Vácduka
Szigetszentmiklós
Maglód
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 3.5%
Ingatlan.com-on 18 éve hirdetek
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Gér Viktor vagyok, mendei lakos.
Ingatlanközvetítői végzettségemet 2005-ben szereztem, azóta folyamatosan ebben a szakmában dolgozok. Pályám kezdetén Budapesten tanultam és dolgoztam, de 2008 óta kizárólag Mende és környékén foglalkozom ingatlanközvetítéssel.
A hosszú évek alatt megtapasztaltam, hogy egy ingatlan vásárlásánál mennyi mindennel kell foglalkoznia és mennyi mindenre kell odafigyelnie egy vevőnek, hogy kiigazodjon a különböző előírások és jogszabályok között, ezért folyamatosan arra törekedtem, hogy ügyfeleimnek a legszélesebb körben tudjak segíteni, ne csak egy "ingatlanközvetítő" legyek!
Ma már ügyfeleim az első megtekintés során pontos információkat szereznek, nem csak a megtekintett ingatlanról, hanem annak környékéről, a vásárláshoz kapcsolódó költségekről, továbbá akár egy felújítás várható költségeiről is.
Célom, hogy minél teljes körűbben kiszolgáljam ügyfeleimet, mert tudom mekkora segítség minden apróság egy vásárlás folyamán, ezért ingatlanközvetítés mellet, biztosítani tud irodánk mindent, ami szükséges egy vásárlásnál, értve ezt az ügyvédtől kezdve egészen a közüzemek átírásáig!

Keressen bizalommal!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar