verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Golobicza Roland
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Golobicza Roland

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

Immo1
phone +36 70 771

Értékesítési területeim

III. kerület
XIII. kerület
Dunakeszi
Etyek
Erdőkertes
XV. kerület
VIII. kerület
Veresegyház
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 3.5%
Ingatlan.com-on 6 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Magyar
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Közel két évtizede dolgozom nap, mint nap azon, hogy ügyfeleimet a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljam ki és képviseljem érdekeiket.

Örömömre szolgál, hogy a visszajelzések alapján ezt sikerrel tettem, és azon dolgozom, hogy a jövőben is így legyen.

A kezdetektől folyamatosan képzem magam, hogy minden az ingatlanokkal kapcsolatos gazdasági, piaci, jogi és műszaki ismeretekben is toppon legyek és Önnek ezt át tudjam adni.

A kollégáimat folyamatosan tanítom, mentorálom, ugyanakkor én is rendkívül aktívan képviselem Eladóim és Vevőim érdekeit.

Az ingatlanokkal kapcsolatban magánemberként is rengeteg tapasztalatra tettem szert. Házat építettem, majd építtettem, lakást vettem, eladtam, telket vettem, majd úgy alakult, hogy el kellett adnom, így pontosan értem és tudom mind az eladói, mind a vevői oldal érzelmi kötődését, felmerülő kétségeit és gondjait.

Amennyiben szeretné, hogy ingatlanügyeiben segítséget nyújtsak, biztonságosan lebonyolítsam, úgy készséggel állok rendelkezésére!

Tisztelettel, Golobicza Roland

RÓLAM MONDTÁK (Referenciák, teljesség igénye nélkül):

„Egy ismerősünk ajánlotta Golobicza Rolandot. Megbíztam a lakásom eladásával, amit 2 hónapon belül eladott. Nagyon szimpatikus és lelkiismeretes ember, csak ajánlani tudom. Megtalálta mindenre a megoldást és a megfelelő ügyvédet is, aki segített gyorsan és rugalmasan megoldani az adás-vételhez szükséges új ügyvédi megosztást az osztatlan közös házban lévő lakásom eladásához. Mindenről tájékoztatott, és mindent megoldott. Nagyon örülök, hogy őt bíztam meg.”
Szeghy. Barbara”


"Kedves Roland,
a szóbeli köszönöm kívül írásban is szeretném még egyszer megköszönni a lakásom eladásában való közreműködésed. Személyedben egy nagyon profi, elhivatott és ritka segítőkész embert ismertem meg. Örülök, hogy téged választottalak, az első perctől az utolsóig megtettél mindent, hogy sikeres és gyors legyen az eladás. Ha legközelebb ingatlanosra lenne szükségem, biztos téged választanálak. Minden ismerősömnek jó szívvel foglak ajánlani.
Munkádban további sikereket kívánok,
üdv, T. Tünde"

"Kedves Roland!

Köszönöm a folyamatos odafigyelést és segítséget az Ön részéről. Végig azt éreztem, hogy ügyem Önöknél biztonságban van, szerintem ez a legfontosabb, mert ez nagy dolog az ember életében. Kívánom, hogy amint elmúlik a jelenlegi veszélyhelyzet, legyenek sikeresek a munkájukban.

Üdvözlettel: Dóra Klári"


"Kedves Roland!

Örülök, hogy egy ismerősünk által megismertelek. Már az első beszélgetés során kiderült számomra, hogy nagyon hamar megérezted, mit szeretnék. A lakáseladás során pontosan, napra készen hoztad az információkat. Teljes bizalommal adtam oda neked a lakás kulcsait, mert ezzel is megkönnyítetted nekem a napi munka melletti plusz időt. Nagyon tetszik a munkádban, hogy bevállalod a magas árat, hisz ebből lehet alkudni. SIKERÜLT!!!!

Köszönöm, hogy ilyen jó áron sikerült eladni a lakást.

De ezzel nem szakadt meg a kapcsolat, mert a lakáskeresésben és téged kértelek segítségnek. Szinte napi rendszerességgel küldted nekem a megvehető lakások listáját, képeit, és a te segítségeddel találtam rá arra a lakásra, amit megvettem. Mindegyik ajánlatnál ott voltál velem, tanácsokat adtál, ami számomra nagyon fontos volt, mert ebben a témában én amatőr vagyok.

Tudom, hogy bármikor számíthatok a segítségedre, hisz napi kapcsolatban vagyunk.

Köszönöm, és csak ismételni tudom magam: örülök, hogy együtt dolgoztunk és dolgozunk ma is.

Szép hétvégét!

Szilágyiné P. Erzsébet"„Sokáig vonakodtunk az egyébként üresen álló, de már kiadáshoz felújított lakásunk kiadásával járó procedúrából, de vettünk egy nagy levegőt és belevágtunk.

Abszolút pozitív a tapasztalatunk: a szerződés után Roland, nagyon rövid időn belül talált szimpatikus bérlő jelölteket (többet is) és csak a szabaddá tehető időpontjaim korlátozták onnantól a szerződéskötést.
De az első mozdulatoktól a birtokba adásig így is két hét alatt végig tudtuk vinni a teljes folyamatot, Roland eközben mindvégig segített, ahol csak lehetett - személyes jelenlétemre csak a ténylegesen tulajdonost igénylő pontokon volt szükség.

Biztosan újra igénybe vennénk Roland segítségét, ha olyan helyzet adódik a családban.

Még egyszer köszönjük szépen a segítséget,

Andor (és Edi)+

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.

Rólam mondták

K. Andor

Bérbeadó
Idézet szimbólum

Sokáig vonakodtunk az egyébként üresen álló, de már kiadáshoz felújított lakásunk kiadásával járó procedúrából, de vettünk egy nagy levegőt és belevágtunk. Abszolút pozitív a tapasztalatunk: a szerződés után Roland, nagyon rövid időn belül talált szimpatikus bérlő jelölteket (többet is) és csak a szabaddá tehető időpontjaim korlátozták onnantól a szerződéskötést. De az első mozdulatoktól a birtokba adásig így is két hét alatt végig tudtuk vinni a teljes folyamatot, Roland eközben mindvégig segített, ahol csak lehetett - személyes jelenlétemre csak a ténylegesen tulajdonost igénylő pontokon volt szükség. Biztosan újra igénybe vennénk Roland segítségét, ha olyan helyzet adódik a családban. Köszönjük szépen a segítséget, Andor és Edi

B. Piroska

Eladó
Idézet szimbólum

"Kedves Roland! A szóbeli köszönöm mellett ezúton is szeretném megköszönni lakásom eladásában való profi közreműködését és az értékesítés mellett nyújtott további segítségét. Ritka segítőkészségről tett tanúbizonyságot. Végig biztonságban éreztem ügyem intézését Önnel. Köszönöm, hogy ilyen jó áron sikerült az értékesítés és közreműködött, hogy a vevők a legjobb képet lássák. Személyesen nem kellett jelen lennem csak a szerződéskötésnél. Mérhetetlenül precízen tette a dolgát. Mélységesen szavahihető, szimpatikus, lelkiismeretes! Mégegyszer köszönöm a hatalmas segítséget, és hálás szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki hasonló helyzetbe kerül. További sok sikert kívánok munkájához! Üdvözlettel: Dr. Bódi Piroska"

Sz. Barbara

Eladó
Idézet szimbólum

"Egy ismerősünk ajánlotta Golobicza Rolandot. Megbíztam a lakásom eladásával, amit 2 hónapon belül eladott. Nagyon szimpatikus és lelkiismeretes ember, csak ajánlani tudom. Megtalálta mindenre a megoldást és a megfelelő ügyvédet is, aki segített gyorsan és rugalmasan megoldani az adás-vételhez szükséges új ügyvédi megosztást az osztatlan közös házban lévő lakásom eladásához. Mindenről tájékoztatott, és mindent megoldott. Nagyon örülök, hogy őt bíztam meg. Szeghy. Barbara”

T. Tünde

Eladó
Idézet szimbólum

"Kedves Roland, a szóbeli köszönöm kívül írásban is szeretném még egyszer megköszönni a lakásom eladásában való közreműködésed. Személyedben egy nagyon profi, elhivatott és ritka segítőkész embert ismertem meg. Örülök, hogy téged választottalak, az első perctől az utolsóig megtettél mindent, hogy sikeres és gyors legyen az eladás. Ha legközelebb ingatlanosra lenne szükségem, biztos téged választanálak. Minden ismerősömnek jó szívvel foglak ajánlani. Munkádban további sikereket kívánok, üdv, T. Tünde"

P. Erzsébet

Eladó
Idézet szimbólum

"Kedves Roland! Örülök, hogy egy ismerősünk által megismertelek. Már az első beszélgetés során kiderült számomra, hogy nagyon hamar megérezted, mit szeretnék. A lakáseladás során pontosan, napra készen hoztad az információkat. Teljes bizalommal adtam oda neked a lakás kulcsait, mert ezzel is megkönnyítetted nekem a napi munka melletti plusz időt. Nagyon tetszik a munkádban, hogy bevállalod a magas árat, hisz ebből lehet alkudni. SIKERÜLT!!!! Köszönöm, hogy ilyen jó áron sikerült eladni a lakást. Tudom, hogy bármikor számíthatok a segítségedre, hisz napi kapcsolatban vagyunk. Köszönöm, és csak ismételni tudom magam: örülök, hogy együtt dolgoztunk és dolgozunk ma is. Szilágyiné P. Erzsébet"

D. Klári

Eladó
Idézet szimbólum

"Kedves Roland! Köszönöm a folyamatos odafigyelést és segítséget az Ön részéről. Végig azt éreztem, hogy ügyem Önöknél biztonságban van, szerintem ez a legfontosabb, mert ez nagy dolog az ember életében. Kívánom, hogy amint elmúlik a jelenlegi veszélyhelyzet, legyenek sikeresek a munkájukban. Üdvözlettel: Dóra Klári"

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar