Gyimesi Péter

Gyimesi Péter

Ingatlanközvetítő

+36 70 331 mutasd
Jutalékom
3,0%
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Köszöntöm! Gyimesi Péter vagyok, az Ön ingatlan értékesítője.

2010 óta dolgozom ingatlanértékesítőként. Az OKJ-s ingatlanközvetítői tanfolyam megszerzése után törekedtem a szakma gyakorlati részét is maximálisan elsajátítani. Kezdetben ingatlanok bérbeadásával foglalkoztam, majd egyre nagyobb hangsúlyt kaptak portfóliómban az eladó ingatlanok. Az eltelt idő alatt rengeteget tanultam számos, a szakmát példásan művelő kollégától és emellett az önképzésre is nagy energiákat fordítottam. A munka gyümölcse úgy érzem beérett, mivel számtalan hálás ügyfelemnek sikerült megoldanom ingatlanügyeit. Nem egyszer éreztem, hogy óriási terhet sikerült levennem megbízóm válláról, mivel sok esetben jogi, kommunikációs és egyéb problémákat kellett megoldani ahhoz, hogy elkezdjük és sikerre vigyük az értékesítést.

A Turbó ingatlan hitelközvetítőjeként a finanszírozási kérdésekben is a lehető legnagyobb segítséget szeretnék megadni ügyfeleimnek. Minden esetben komplex, átfogó megoldási alternatívákat kínálva igyekszek eljutni az ügyféllel közösen a lehető legjobb megoldáshoz.

Számomra az a legnagyobb öröm, ha az elégedettséget és a boldogságot egyaránt látom ügyfelemen az adott ügylet lezárása után.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó