Gyulai Zoltán

Gyulai Zoltán

Ingatlanközvetítő

+36 70 935 mutasd
Rutinom
10 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
angol

Így dolgozom

Gyulai Zoltán vagyok és közel 10 éve dolgozom ingatlanközvetítőként, a Renthungary cégcsoportnál pedig a 2013-as alapítás óta. Fő profilom a hosszú távú bérbeadás, ahol a legfőbb célom az, hogy az adott ingatlanba a lehető legideálisabb bérlőt megtaláljam. A teljes bérbeadási folyamatot végig menedzselem önállóan, az elejétől egészen a bérlemény birtokba adásáig. Büszke vagyok arra, hogy amellett, hogy rengeteg ajánlást kapok, nagyon sok a visszatérő ügyfelem, akik időről időre újra engem bíznak meg ingatlanjaik bérbeadásával vagy éppen értékesítésével, miután az általam közvetített bérlő kiköltözött a lakásukból.

Az utóbbi években egyre több eladó ingatlannal foglalkoztam és a sikereknek köszönhetően ma már az eladó megbízásaim száma megközelíti a bérbeadó ingatlanok számát.

Az elmúlt évek statisztikájából kiindulva, a kiadó ingatlanjaim több, mint 90%-át, az eladó ingatlanjaimnak pedig több, mint 70%-át én viszem sikerre. Valamint bérlőim átlagosan 2,5 évet maradnak a bérleményekben.

A munkám a hivatásom is, talán éppen ezért nyerem el zsinórban 8 éve a legsikeresebb ingatlanközvetítői címet az irodánkban.

Eladná vagy kiadná ingatlanát? Keressen elérhetőségeimen!

Amiben még segíteni tudok

közjegyző, lakberendező, ügyvéd

Értékelésem

Átlag: 5

1 értékelés alapján

Kinyit
1 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés

megbízó

2023-01-27

Mennyire ajánlaná ismerőseinek partnerünket?

Miben kérte partnerünk segítségét?

bérlésben

Hogyan működött együtt partnerünkkel?

Partnerük segítségével sikerült megoldanom az ügyemet

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó