verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Hajduné Bori
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

Szigetmonostor
Kisoroszi
Ráckeve
Pócsmegyer
Szentendre
Tahitótfalu
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2 - 4%
Ingatlan.com-on 3 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

„Amikor az ember megtalálja a helyet, ahová tartozik, hall egy kattanást, nem a fejében, hanem a szívében. Megteheti, hogy nem figyel rá, de miért tenné?”

Stephen King

Hajduné Borbála vagyok, a Gdn-Ingatlanhálózat - Főnix iroda kiemelt értékesítője aki hallatja a kattanást, hisz az otthont szívvel keressük. 14 éve foglalkozom ügyfelekkel a Gdn csapatát több mint 1 éve erősítem.

Ingatlanszakértőként minden ügyfelemet végig kísérem az értékesítés teljes folyamatán az érték megállapítástól a költözésig, eladástól az új ingatlan felkutatásáig.

A teljes szakértői csapatunk a rendelkezésére áll legyen szó jogi kérdésről, energetikai tanúsítvány elkészítéséről és nem utolsó sorban hiteltanácsadásról.

Folyamatosan szakmai képzéseken veszek részt, hogy ne csak a jelen kihívásainak feleljek meg hanem a jövő változásaival is lépést tudjak tartani. Minden szerződés mögött emberek, családok, sorsok húzódnak meg.

A profi értékesítés megkönnyíti azt a fontos mérföldkövet amikor eladjuk vagy megtaláljuk az Otthont.

Az idő mindig kulcs fontosságú, ezért is működöm együtt más ingatlanközvetítőkkel a hálózatunkon kívül is.

Az ingatlan profi portfóliója és kiemelt hirdetése siker a piacon.
Szerezzük meg Önnek is a legjobb árat!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
hitelügyintézés
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.

Rólam mondták

Rózsa

Eladó
Idézet szimbólum

Kedves Borbála! Hálás vagyok nagyon Önöknek ezért a profizmusért,ahogyan a lakás eladásomban segítettek.Szinte hihetetlen,hogy amikor mindenki arról beszél"áll az ingatlanpiac", mégis pár nap alatt sikeresen közvetítettek vevőt számomra, aki nem csak mint "turista" nézelődött, ha nem ajánlatot is tett.Mindenkinek ilyen zökkenőmentes adásvételt kívánok.Tisztelettel és köszönettel: dr.Hajtós Rózsa

Ildikó

Eladó
Idézet szimbólum

Hajduné Borbálát a kihelyezett molinója alapján kerestem meg, hogy segítsen ingatlanom értékesítésében. Felkészültségével, precizitásával már első találkozásunkkor elnyerte szimpátiámat. Világosan, érthetően elmagyarázta a folyamatot, ami előttünk áll. Felmerülő kérdéseimre azonnal válaszolt és tanácsaival segített a döntéseim meghozatalában. Kiemelném még az odafigyelését és az agilitását, amivel rövid idő alatt egy számomra megfelelő ügylet megkötéséhez segített.

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar