verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Haluska Szilveszter
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Haluska Szilveszter

Okleveles ingatlanközvetítő, Hitelügyintéző

TopLine Ingatlan
phone +36 70 732

Értékesítési területeim

Mályi
Nyékládháza
Tokaj
Miskolc
Hernádkak
Nyíregyháza
Ináncs
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 5.1%
Ingatlan.com-on 2 éve hirdetek
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Üdvözöllek!

Több éve foglalkozom az értékesítéssel, és az ingatlanok jelentik számomra az emberek legnagyobb értékét. A-tól Z-ig végigkísérem az egész folyamatot, hogy biztosítsam ügyfeleimnek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

Az irodánk kiváló kapcsolatokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi számunkra, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk. Az ügyvédi, energetikai, értékbecslési, hitelügyintézési és biztosítási területeken is segítünk. Célom az, hogy ügyfeleink teljes nyugalommal járják végig az ingatlanvásárlás vagy értékesítés folyamatát, mivel minden aspektusra gondosan odafigyelünk.

Szakmai tudásom és elkötelezettségem révén mindig törekedem a legjobb eredmények elérésére és az ügyfelek elégedettségére. Ha szeretnéd, hogy ingatlanod értékesítését vagy vásárlását gondosan felügyeljem, szívesen segítek. Bízd rám, hogy az ingatlanügyleted gördülékenyen és sikeresen lezáruljon.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar