Holcsik Dániel

Holcsik Dániel

Ingatlanközvetítő

+36 70 940 mutasd
Nyelvtudásom
magyar, angol
Tagságaim
Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Szia, Holcsik Dániel vagyok és 12 éve foglalkozom ingatlanokkal.

Az egész piacra egy nagyobb, átfogóbb rálátást szereztem, mivel pályám elején ingatlankezelőként kezdtem el dolgozni. Több, mint 150 lakás felügyeletete (bérleti szerződések megírása, lakásellenőrzés, közműügyintézés, ki-beköltözések adminisztrálás) és minden fajta ügyintézés, ami egy ingatlannál szóba jöhet nagy kihívás volt, de sok tapasztalatot is szerezhettem.

Immáron több, mint 10 éve bérbeadási területen dolgozom, ezen belül is - hála a fokozatos építkezésnek - sikerült egyre nagyobb, szebb és drágább lakásokat, házakat kiadnom elsősorban külföldi ügyfeleimnek.

Az utóbbi években egyre több megkeresést kaptam ingatlan értékesítés kapcsán, aminek köszönhetően az elmúlt években - elsősorban - nagyobb értékű budai és belvárosi lakásokat adtam el.

A vevői ügyfélköröm leginkább befeketetők és külfödi vásárlók.

Munkámban arra törekszem, hogy az értékesítés teljes folyamatát alaposan és profeszionális módon vigyem végég, annak érdekében, hogy az eladó valóban érezze, lássa, hogy egy igazi szakember értéket teremt és időt takarít meg neki.

Elsősorban figyelek és hallgatok, hogy megértsem az Eladó vagy Bérbeadó célját és motivációját. Után pedig követlenül és őszintén kommunikálok. amivel a munkát gyorsan és hatékony tudom elvégezni, hogy tényleg segítséget tudjak nyújtani az ügyfeleimnek.


Úgy tanítottak, hogy értékeljem és tiszteljem mások vagyonát, becsüljem meg, amikor rám bízzák egy ingatlan értékesítését vagy kiadását.

A kemény munka mellett folyamatosan képzem magam, hogy ki tudjam használni a modern kor lehetőségeit az ingatlanpiacon

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó