verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Holcsik Dániel
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Holcsik Dániel

Okleveles ingatlanközvetítő

Eurocenter Real Estate Agency
phone +36 70 940

Értékesítési területeim

VI. kerület
V. kerület
VIII. kerület
XI. kerület
XIII. kerület
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 3.8 - 6.4%
Ingatlan.com-on 7 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Szia, Holcsik Dániel vagyok, és 2010 óta foglalkozom ingatlanokkal.

Az egész piacra egy nagyobb, átfogóbb rálátást szereztem, mivel pályám elején ingatlankezelőként kezdtem el dolgozni. Több mint 150 lakás felügyelete (bérleti szerződések megírása, lakásellenőrzés, közmű ügyintézés, ki- és beköltözések, adminisztrálás) és minden fajta ügyintézés, ami egy ingatlannál szóba jöhet. Nagy kihívás volt, de sok tapasztalatot is szerezhettem.

Immáron több mint 10 éve bérbeadási területen dolgozom, ezen belül is - hála a fokozatos építkezésnek - sikerült egyre nagyobb, szebb és drágább lakásokat, házakat kiadnom elsősorban külföldi ügyfeleimnek.

Az utóbbi években egyre több megkeresést kaptam ingatlan értékesítés kapcsán, aminek köszönhetően az elmúlt években - elsősorban - nagyobb értékű budai és belvárosi lakásokat adtam el.

A vevői ügyfélköröm leginkább befektetők és külföldi vásárlók.

Munkámban arra törekszem, hogy az értékesítés teljes folyamatát alaposan és professzionális módon vigyem végig, annak érdekében, hogy az eladó valóban érezze, lássa, hogy egy igazi szakember értéket teremt és időt takarít meg neki.

Elsősorban figyelek és hallgatok, hogy megértsem az Eladó vagy Bérbeadó célját és motivációját. Utána pedig követlenül és őszintén kommunikálok, amivel a munkát gyorsan és hatékonyan tudom elvégezni, hogy tényleg segítséget tudjak nyújtani az ügyfeleimnek.

Úgy tanítottak, hogy értékeljem és tiszteljem mások vagyonát, becsüljem meg, amikor rám bízzák egy ingatlan értékesítését vagy kiadását.

A kemény munka mellett folyamatosan képzem magam, hogy ki tudjam használni a modern kor lehetőségeit az ingatlanpiacon.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar