Horváth Ádám

Horváth Ádám

Ingatlanközvetítő

+36 70 464 mutasd
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Üdvözlöm!
Horváth Ádám vagyok a TOP3 Ingatlan tanácsadója.

Életem nagy részét a belvárosban töltöttem, ezért nem véletlen, hogy kiemelten az V. VI. kerületben található ingatlanok értékesítése a szakterületem, de a XIII. kerületben is otthonosan mozgom.
Folyamatosan időt szentelek arra, hogy képezzem magam, fejlődjek. Mint szakmailag, mint emberileg egyaránt vágyom a magaslatokra. Helyi ismereteimet és kapcsolati rendszeremet előszeretettel használom a munkámban. Azt gondolom, hogy nem csak értékesítéssel és tanácsadással foglalkozunk a cégnél, hanem élethelyzetek megoldásában kell helyt állnunk, amihez nem elég szimplán a szakmai tudás, hanem szükséges az empátia, a határozottság, a precizitás, és az az ügyfélközpontúság, amit csapatunk képvisel.

Saját tulajdonú ingatlan eladásán is túl vagyok, így alkalmam volt a másik oldalról is tapasztalnom, hogy milyen érzelmileg is átmenni egy ilyen élethelyzeten.

Mielőtt a TOP3 Ingatlan munkatársa, kicsit kettős életet éltem, hiszen nappal egy egészség megőrző termékeket forgalmazó cégnél voltam értékesítő, illetve szintén egy egészséges ételeket készítő étterem tulajdonosa voltam, valamint, amikor lement a nap, klub igazgatói szerepben irányítottam az éjszakai élet krémjét. Ezáltal aktív szociális életet élve, kapcsolataimat folyamatosan kamatoztatom, és hamar megtalálom a közös hangot Ügyfeleimmel.
A TOP3 Ingatlannál hamar megéreztem, milyen az mikor az embernek nem munkája, hanem hivatása van. Mikor az ember örömmel kel fel, hiszen egy olyan összetartó csapatban dolgozik, hasonszőrű emberekkel, kik elhivatottak, és ösztönzően hatnak egymásra, és céljuk az eladáson, vételen kívül az ügyfél elégedettsége, s ez nagyon fontos! Nincs jobb reklám, mint az őszinte ajánlás. S mi ebben vagyunk mások.

Szakmánk elnevezése, „ingatlanosok” számomra több, hiszen nem csupán értékesítünk, hanem sok esetben egy élet munkájával van dolgunk, egy otthont teremtünk, és ha a helyzet megkívánja konfliktusokat kezelünk, különféle élethelyzeteket oldunk meg.

Bízva a sikeres együttműködésben, maradok tisztelettel:

Horváth Ádám

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó