Horváth Anikó

Horváth Anikó

Ingatlanközvetítő

+36 30 242 mutasd
Jutalékom
2,0‒2,5%
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Horváth Anikó E.V. vagyok, évek óta az ingatlan szakmában és a pénzügyben dolgozom ! Ezen idő alatt rengeteg ingatlan adás-vételében sikerült részt vennem! Szeretnék segíteni Önnek/Önöknek az ingatlan eladásában/kiadásában illetve vásárlásban. Örömmel tölt el, ha látom, hogy munkámnak köszönhetően leveszem a terhet az emberek válláról, amit egy ingatlan eladása okoz a számukra.
Legfontosabb célom az, hogy eladó és vevő számára is megfelelő, korrekt megállapodások szülessenek.
Önálló közvetítőként minden egyes ingatlanügyletet, függetlenül annak értékétől, egyénileg maximális odafigyeléssel kezelek és a tanácsadástól a kulcsátadásig végig Önnel/Önökkel leszek! Irodámnál nincs kizárólagosság! Ha nincs elég ideje foglalkozni a hirdetések folyamatos kezelésével, továbbá szeretné elkerülni a "komolytalan" nézelődőkkel járó kellemetlenségeket kérem hívjon, vagy írjon, és mindezt leveszem a válláról!
Ügyfeleimnek államilag támogatott hitelben, CSOK-ban, biztosításban egyaránt segítséget nyújtok. Ügyvédi közreműködésben, ügyfeleimnek kedvezményes árat tudok biztosítani, valamint gyors energetikai tanúsítvány megszerzésében is tudok segíteni!
Minden egy helyen!
Hívjon bizalommal mindenben segítek!
Üdvözlettel: Horváth Anikó
06302428794
Vagy írjon:

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó