Horváth Erika
Horváth Erika

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 20 337
Jutalékom bruttó 3 - 3.6%
Ingatlan.com-on 9 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Horváth Erika vagyok, Székesfehérváron élek és dolgozom. Közel 25 éve foglalkozom értékesítéssel, 2015 óta pedig kifejezetten ingatlanértékesítéssel.
Az elmúlt évek azt hozták, hogy az „elfoglalt emberek” ingatlanosa lettem. Megbízóim 90%-a már nem itt él, vagy nincs ideje arra, hogy személyesen intézze ingatlanos ügyeit.
A folyamatot 100%-ban végig viszem online, ha igény van rá, - illetve a tulajdonos személyes jelenléte nélkül, de természetesen naprakész tájékoztatása mellett – megbízható, szabályos és törvényes formában a megbízáskötéstől kezdve egészen a birtokbaadásig.
Alap, hogy a tulajdonos érdekeit maximálisan szem előtt tartom, ingatlanját és értékeit a legnagyobb biztonságban kezelem.
Lehet szó ingatlan eladásról, -bérbeadásról, vagy akár a kiadott ingatlan üzemeltetéséről, mindenre van élő példa és folyamatban lévő ügy.
Ha van Székesfehérvárral kapcsolatos ingatlan kötődésed, és biztos kezekben szeretnéd tudni fehérvári ingatlanod eladását, bérbeadását, keress az elérhetőségeimen!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
ügyvéd

Megbízásaim

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar