Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanközvetítő

+36 30 829 mutasd
Jutalékom
3,0%
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Tisztelt Érdeklődő!

Szeretettel köszöntöm oldalamon! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzam.

Horváth Fruzsina vagyok, Győrben élek. Gyakorlatilag mióta kikerültem az iskola padból, értékesítéssel foglalkozom. Az elmúlt években sok időt és energiát fektettem az értékesítői szakma elsajátításába, folyamatosan képzem magam ezen a területen.

Mivel az élet 'nagy' dolgaiban szeretem a biztonságot és nyugalmat, így kulcsfontosságú dolognak tartom, hogy az ember olyan ingatlanban éljen -legyen az saját vagy bérelt-, ahova jó hazatérni. Ahol az ember megpihenhet a mindennapok fáradalmaiból és kipihenve vághat neki a következő napnak. Ha Ön még nem találta meg ezt a helyet, váltás van az életében, keressen fel bátran!

Amennyiben lakást, házat venne vagy eladna, ha üzleti beruházásra készül, segíteni tudok abban, hogy pénze a lehető legjobb helyre kerüljön!

Az elmúlt években megtanultam, hogy a hosszú távú siker titka valójában az elégedett ügyfelekben és nem 'csak' a sikeres üzletben rejlik. Így ügyfélközpontú, win-win szituációkat teremtve igyekszem ügyfeleimet eljuttatni a legideálisabb üzletig!

Bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó