Illés-Tóthné Streck Nikolett
Illés-Tóthné Streck Nikolett

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 70 245
Jutalékom bruttó 1.7 - 3.5%
Ingatlan.com-on 7 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

A legjobb ingatlaniroda Szolnokon - szakértői szolgáltatások a sikerért!

Üdvözöljük a Szolnok belvárosában található ingatlanirodánkban, amely több mint 7 éve működik a Kossuth téren. Büszkék vagyunk arra, hogy kiemelkedő szakértelmet és kiváló ügyfélszolgálatot nyújtunk Ügyfeleinknek.

Az ingatlanirodánk a legmodernebb eszközöket és technológiákat alkalmazza, hogy sikeresen segítsen az ingatlanok értékesítésében. Csapatunk tapasztalt ingatlanközvetítőkből, értékbecslőkből és jogi tanácsadókból áll, akik mindent megtesznek azért, hogy Önnek a legjobb eredményt biztosítsák.

Az ingatlanközvetítés terén törekszünk arra, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb ingatlant, legyen szó értékesítésről vagy vásárlásról. Az átfogó ismeretekkel és helyi piaci tudással rendelkezünk, hogy hatékonyan közvetítsük az ingatlanokat, és optimális eredményeket érjünk el.

Emellett értékbecslési szolgáltatásainkkal segítünk meghatározni az ingatlanok valós értékét, így Ön mindig biztos lehet abban, hogy méltányos áron adja vagy vásárolja meg az ingatlant.

Jogi tanácsadóink pedig szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítenek Önnek a jogi folyamatokban, biztosítva, hogy minden tranzakció zökkenőmentesen és a legnagyobb gondossággal történjen.

Bízzon meg minket, hogy az ingatlanügyeit sikeresen lebonyolítsuk. Legyen szó eladásról, vásárlásról vagy más ingatlanügyekről, mi mindenben segítünk Önnek.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tapasztalja meg a minőségi szolgáltatást és a szakértői támogatást, amelyeket az ingatlanirodánk nyújt. Várjuk Önt a Kossuth téren található irodánkban!

2021 és 2022 -ben is első helyezést értünk el Szolnokon ingatlanértékesítés kategóriában.

Rólunk írták (Google véleményezések):

"Biró Andrea:
Niki pontos, precíz, segítőkész. Gyorsan bonyolította az eladás és a vétel folyamatát is, gondosan járt el mindenben. Nagy segítség volt! Maximálisan ajánlom!"

"Tóth Péter:
Niki rendkívül korrekt és segítőkész! Azonnal tudta mit keresünk és mindenre talált megoldást illetve választ a kérdéseinkre. Köszönöm! :)"

"Tankó József:
Az egyik legjobb szakember, akivel dolgoztam. Bátran ajánlom mindenkinek. Ezúton is köszönöm a segítségét!"

"Gyárfás Bolivár:
Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással!"

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.

Rólam mondták

Nelli

Vevő
Idézet szimbólum

Férjemmel együtt nagyon hálásak vagyunk Illés-Tóth Nikinek a számunkra tökéletes ingatlan sikeres vásárlásához. Türelmesen többször megmutatta az ingatlant, minden emailre gyors választ kaptunk, az ajánlattételnél törekedett mindenki számára megfelelő megoldást keresni, és további segítséget is kaptunk az ügyvédi és hasonló dolgokkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Julianna

Eladó
Idézet szimbólum

Szolnoki irodák közül ár-érték arányban a legjobbnak tűnt, illetve korábban már közelről láttuk egy sikeres eladását, ezért bíztuk meg Nikolettet. Egy hónap sem kellett és eladta a mi meghirdetett lakásunkat is, a megbízás időtartama alatt végig precíz, korrekt és nagyon szimpatikus volt. Ajánlom másoknak is.

Dóra

Eladó
Idézet szimbólum

Csak jót tudok mondani mind az Ingatlant irodáról, mind az ott dolgozókról! Kedvesek, segítőkészek és tapasztaltaltak az eladás és a vétel téren is nagyon megkönnyítették a dolgomat, leszerveztek mindent.

Kata

Eladó
Idézet szimbólum

Közvetlen, hatékony és nagyon korrekt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Mihály

Vevő
Idézet szimbólum

Nikolett közreműködésével a vevő és az eladó is sikeres adás-vételt tudhatott maga mögött.

Andrea

Eladó
Idézet szimbólum

Niki pontos, precíz, segítőkész. Gyorsan bonyolította az eladás és a vétel folyamatát is, gondosan járt el mindenben. Nagy segítség volt! Maximálisan ajánlom!

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar