verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Jasinka János
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Jasinka János

Értékbecslő, Diplomás Értékbecslő

Ingatlan-Doktor Kft.
phone +36 70 429

Értékesítési területeim

Debrecen
Hajdúszoboszló
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2 - 2.5%
Ingatlan.com-on 11 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Francia, Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

2005 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel. 2009-ben ingatlan vagyonértékelői végzettséget is szereztem, melyből megbízóim és ügyfeleim egyaránt sokat profitálhatnak, hiszen az ingatlaneladás egy pontos értékmegállapítással kezdődik.
23 éves értékesítői tapasztalattal, megbízóim igényeit maximálisan kiszolgálva várom megkeresésüket!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Rólam mondták

Edit

Eladó
Idézet szimbólum

János segítségével sikerült értékesíteni az ingatlanomat. A szükséges ügyintézésben teljeskörűen segített, mindent előzetes egyeztetés után, a megbeszéltek szerint csinált, folyamatosan tájékoztatott. Az együttműködés során végig partnernek tekintett, amikor szükség volt rá, tanácsokkal is segített. Emberileg őszinte, kedves, barátságos, segítőkész, megbízható. Biztos, hogy újra őt választanám. Jó szívvel ajánlom!

K. Tímea

Eladó
Idézet szimbólum

Precíz, megbízható, nyugodt, intelligens és türelmes - így tudom leginkább jellemezni Jánost. Csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban. Profin kommunikál az ügyfeleivel, jól prognosztizál. Minden ügyfelet maga kísért, nem volt átjáróház az otthonom szemben a korábbi tapasztalataimmal a nagy ingatlanközvetítő-irodákkal kapcsolatban, amikor mindig újabb, számomra ismeretlen ingatlanos hozott érdeklődőket… Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar