verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Józsa Raymond
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

IV. kerület
II. kerület
VII. kerület
XIII. kerület
Mogyoród
XX. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 3 - 4%
Ingatlan.com-on 5 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Üdvözlöm!

Néhány pontban szeretném bemutatni miben lehetek a szolgálatára és hogyan dolgozom.

Az ingatlan eladás és a vásárlás igazán nehéz döntés és valószínűleg a legfontosabb pénzügyi tranzakciók egyike lehet, amelyet valaha is végrehajt. Ezért veszem olyan komolyan a munkámat. Ez az oka annak is, hogy személyre szabott eladási marketing programot fejlesztettem ki és úgy foglalkozok az ingatlannal mintha a sajátom lenne és a vevő jelölteknek csak olyan ingatlant ajánlok, ami igazán megfelelő a számukra.

2015 óta foglalkozom ingatlan értékesítéssel, mivel a munkám során 90%-ban ajánlások alapján dolgozom, így megtapasztaltam, hogy a stratégiám minden területen sikeres. Csak olyan ingatlan értékesítésével foglalkozom, amiben hiszek, amiben nem hiszek, azt nem is fogom tudni eladni megfelelő feltételek mellett. Az ingatlan eladás és vásárlás folyamatában egy valami számít nekem, hogy mindenki megkapja, amire szüksége van és elégedett legyen.

Tulajdonos részére:

Mindig a nagy kérdés, hogy egyedül vagy segítséggel értékesítsem az ingatlant. Ha már meghirdette az ingatlan, akkor lehet ezek a kérdések is Önben felmerülnek: „Miért nincs érdeklődés”, „Miért történik ez?”, „Miért nem adnak ajánlatot?”…
Bárki tud ingatlant eladni ellenben milyen feltételek mellett és milyen áron, az egy másik kérdés. Az ingatlan piacion az első benyomás nagyon fontos, hogy miként jelenik meg az ingatlan (milyen áron, milyen fotókkal, milyen alaprajzzal, mennyire kiemelten, stb…).

Mit szoktam alkalmazni:

- 98 pontban közösen a tulajdonossal átnézzük a jelenlegi helyzetet és az ingatlan tulajdonságait, ez alapján személyre szabott stratégiát javaslok.
- meghatározzuk a Maximális eladási árat, ez nem egy online becslés.
- 27 lépéses eladási marketing programot bemutatom (speciális hirdetések, ingatlan szórólapok, brosúrák, stb…)
- 37 tippet adok, hogy az ingatlan tökéletesen legyen felkészítve az eladásra (milyen legyen az első benyomás, milyen illat legyen az ingatlanban, mire kell figyelni, stb…)
- 75 külföldi oldalon, 51 országban és 1.2 millió külföldi közvetítőnek és minimum 100 millió potenciális vásárlónak jelenítheti meg az eladó ingatlant, természetesen ezen a felületen is kiemelten hirdetem az ingatlanokat (75 külföldi oldalon jelenik meg az ingatlan hirdetése. 51 országban elérhet 87 millió potenciális vásárlót. A tulajdonos megkapja mindegyik linket és részletesen megnézheti, melyek ezek az oldalak. Néhányat felsorolok: Japán, Kína, Vietnám, Svájc, Franciaország, Németország, Argentína, Peru, Dánia, Chile, Csehország, Hongkong, Kanada, Katar stb…)


Tulajdonosként LEHETETLEN, hogy ne profitáljon elég jól a találkozónkból!


Vásárlók részére:

Legfontosabb, hogy el tudja képzelni, hogy abba az ingatlanba fog haza menni és ott fog élni, ha saját részre vásárolja. Befektetésként milyen hozamot képes generálni ez az ingatlan. Mind két esetben figyelembe kell venni, hogy későbbiekben mennyire eladható az ingatlan erre sokan nem gondolnak.

Mit szoktam javasolni:

- 5 pontot írjon össze, ami szükséges a leendő ingatlanban
- 5 pontot írjon össze, ami jó lenne viszont nem szükséges
- gondolkodjon el, hogy az az ár, amit kifizet, annyit valójában ér az ingatlan?
- át kell gondolni későbbiekben mennyire eladható ez az ingatlan

Persze, néhány dolgot nem említettem, ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatban mivel verseny előnyt jelent számomra, nem szeretném, nyilvánosságra hozni bárkinek remélem, megérti. Hívjon fel, ha van kérdése eladással vagy vásárlással kapcsolatban és egy kötelezettségmentes találkozó során meg tudhatja ezeket és egyáltalán nem köteles velem együtt dolgoznia. A prezentációm gyors, informatív és szórakoztató lesz, ha olyan információkat szeretne megtudni, amit máshol nem kapna meg, szívesen segítek.

Kellemes napot!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.

Rólam mondták

P János

Eladó
Idézet szimbólum

“Raymondot csak ajànlani tudom mindenkinek. Bàrmikor bàrmi kèrdèsem volt, meghallgatott ès segìtett. Nem csak szakmailag ” van ott “, hanem emberileg is. Empàtiàja kivèteles, nem mint ingatlanossal beszèlgettem vele, hanem szinte csalàdtaggà vàlt. Bàr most adtuk el az ingatlanom, de segìt abban is, hogy egy ùj szàmomra megfelelő ingatlant találjak. Az biztos, hogy az ùj hàzamban majd szàmìts egy csalàdias ebèdmeghìvàsra is…

S Judit

Eladó
Idézet szimbólum

“Nem akartunk ingatlanközvetítővel dolgozni a VII. kerületi lakásunk eladása során es Raymonddal sem ilyen minőségben találkoztunk először. Amiért mégis úgy döntöttünk, hogy igénybevesszük a segítségét, az a hitelessége, az őszintesége volt és az, hogy nem próbálta tolakodóan és aggresszíven erőltetni a szolgálatait. Azt hiszem nagyon jó emberismerő. És nem mellesleg kb. 3 hét alatt eladta a lakást. Csak ajánlani tudom.”

G Levente

Eladó
Idézet szimbólum

“Megbízható, gyors, pontos, igényes. Az ingatlan piaci értékét 100ezer Ft pontossággal be tudja lőni. Profin intéz mindent, az érdeklődőket 1 napra, egymás után időzíti. Mi az alkudozás részét is rábíztuk, korrektül tud érvelni mindkét oldal mellett. Ténylegesen aktívan foglalkozik az ingatlan értékesítésével, nem csak feltölti egy adatbázisba. Bátran ajánlom azóta is minden ismerősömnek!”

Á Péter

Eladó
Idézet szimbólum

“Pontosan úgy történt, ahogyan Raymond ígérte: kevesebb, mint 1 hónap alatt eladta a lakásom. Pedig, akkor már több, mint egy éve próbálkoztam az eladással, ingatlanosal, ingatlanos nélkül, saját magam hirdetve, de elfogyott a szufla, elfogytak az édeklődők. Ekkor jött Raymond, vele az új érdeklődők és megcsinálta! Tapasztalat, professzionalizmus, hatékonyság, empátia=Raymond. Le a kalappal előtte. Mindenkinek ajánlom, biztosan nem fog csalódni benne!”

N Anikó

Eladó
Idézet szimbólum

“Az én tapasztalatom, hogy bármilyen feltett kérdésre tudta a választ, empátiaja kivételes, meglátásai megkérdőjelezhetetlenek, piaci ismerete kiemelkedő és marketing terve messze alaposabb volt mint akikkel addig próbálkoztunk. Csak ajánlani tudom bárkinek!”

S Gergely

Vevő
Idézet szimbólum

Raymondot egy hirdetés kapcsán vásárlási szándékkal kerestük fel. Akkor már fél éve figyeltük az ingatlanokat. Mikor megláttuk a hirdetést tudtuk, hogy ezt meg kell néznünk és ha azt hozza amit a hirdetésben Raymond leírt azonnal ajánlatot is teszünk. A lakást mi néztük meg elsőként és azonkívül, hogy megfelelt a hirdetésben írtaknak Raymondttól kaptunk skiccelve egy átalakítási tervet ami tökéletesen megfelelt a mi igényeinknek. Úgy gondoljuk, hogy a mi érdekeinket is kiválóan képviselte!

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar