Kálóczy Linda
Kálóczy Linda

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 20 430
Jutalékom bruttó 2.5 - 3%
Ingatlan.com-on 13 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

15 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel, imádok emberekkel foglalkozni, és nagyon szeretem ezt a sokrétű munkát is, ami az ingatlanok eladásával, bérbeadásával kapcsolatos. Szívvel, lélekkel és a legjobb tudásom szerint igyekszem mindenki elvárásainak megfelelni. Érzékenységem, emberi hozzáállásom és empatikus képességem által hamar megtalálom minden kedves megbízóval a közös hangot, nem véletlen, hogy sokukkal folyamatos kapcsolatban maradok még hosszú évek után is sokszor újra megkeresnek, illetve ajánlanak ismeretségi körükben is. Nekem az a legfontosabb, hogy egy ügylet végén mindenki elégedett legyen, és egy kicsit én is hozzájáruljak valaki életének jobbá tételéhez :)

Nálunk egy megbízás sosem kizárólagos, én azt vallom, hogy nem szabad elvenni egy megbízó jogát attól, hogy önmaga értékesítse vagy adja bérbe az ingatlanát. Természetesen a szaktudásommal, hozzáállásommal igyekszem én értékesíteni vagy bérbeadni az adott ingatlant, hisz ehhez értek. Jutalékunk csak abban az esetben jár, amennyiben sikeres volt az üzletkötés, és a megegyezett jutalékot is mindig igyekszem arra az összegre rátenni, amit a megbízó kapni szeretne, így mindenki elégedett.

Az ingatlanközvetítés során felmerülő egyéb területeken is tudok segíteni:
- adásvételi szerződések ügyvéd általi elkészítésében, hosszú évek óta 2 megbízható jó nevű ügyvéddel dolgozom.
- Tudok segíteni energetikai tanúsítvány gyors beszerzésében is.
- Valamint ingatlanfotózásban-enteriőrfotózásban is kiváló segítségem van a lányom Illés Emma fotográfus személyében, hiszen az eladó-kiadó ingatlanok, illetve szálláshelyek hirdetéséhez, bemutatásához elengedhetetlen egy profi fotós által készített portfólió. A vevők, bérlők először a meghirdetett ingatlan fotóival találkoznak, sokszor az alapján döntik el, hogy érdemes-e személyesen is megnézni. Nagyon fontos, hogy ezek a képek a lehető legjobban mutassák be az ingatlant, a külső-belső tereket, az elrendezést, és kiemeljenek egy-egy fontos, hangulatos részletet.

Várom szíves megkeresését, amennyiben eladó, kiadó ingatlanja van, ügyvédre, energetikai tanúsítványra lenne szüksége, vagy csak egy kitűnő és lelkiismeretes fotóst keres, aki elkészíti Önnek a legjobb ingatlanfotókat a hirdetéshez, bemutatáshoz. Igyekszem a legjobb tudásommal és tapasztalataimmal, kedves és baráti hozzáállásommal elősegíteni a közös sikert!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar