Kaszás Enikő
Kaszás Enikő

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 70 716
Ingatlan.com-on 7 éve hirdetek

Így dolgozom

„... Kérem, csukja be a szemét és képzelje el, hogy indákkal benőtt, hód rágta fák által szegélyezett csatornákon csónakázik, miközben madarak trilláznak a fákon, majd néhány száz méter múlva pedig már a végtelen víztömeget látja maga előtt!

Kellemes látvány, igaz?! Ez pedig nem egy mese és nem a képzelet szüleménye, hanem maga a Tisza-tó, hazánk egyik legvadregényesebb és legérintetlenebb mesterséges tava …”

Itt ezen a szemet gyönyörködtető flóra, fauna világához tartozó településeken kínálunk Önnek - Poroszló, Tiszafüred, Abádszalók, Kisköre, Tiszanána, Sarud, Tiszabábolna vonzáskörzetéhez tartozó, - lakásokat, családi házakat, üzlethelyiségeket, hétvégi házakat, mezőgazdasági ingatlanokat.

Várom az Ön megbízását, legyen szó adásvételről, cseréről, jogi és szakmai segítségnyújtásról, továbbá:

Értékbecslésről
Energetikai tanúsítványkészítésről
Hitelügyintézés, bank független tanácsadásról
Ingatlan biztosításról
Díjmentes közműátírásról (víz, villany, gáz, szemétszállítás)A Tisza-tó régióban vállalom ügyfeleim részére az ingatlanok felkutatását, értékesítését.
Koordinálom az eladó és vevő közötti jogi-, szakmai kapcsolatot, igény esetén szervezem a felújítási és kivitelezési munkákat.

Köszönettel!

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar