Kis Attila

Kis Attila

Ingatlanközvetítő

+36 70 604 mutasd
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Több évtizedes kereskedői és több éves ingatlanközvetítő tapasztalattal, profi szolgáltatásokkal és kedvező díjakkal állok Megbízóim rendelkezésére. Magyarország teljes területén dolgozom, de elsősorban a Balaton-felvidéken (Keszthely-Tapolca-Veszprém-Székesfehérvár tengelyen) és Budapesten.

Miért érdemes az Omega Home Ingatlanirodával megbízást kötni?

• Ingyenes szóbeli értékbecslés: Az előzetes adatok alapján, a helyszíni szemlét követően egy egyszerűsített értékbecslést készítek. Ezzel segítve Megbízóimat a hirdetési ár piacképes meghatározásában.
• Kedvező díjak: Megbízás esetén az egyik legkedvezőbb díjszabással nyújtok profi és teljes körű szolgáltatást az eladók részére.
• Önnek nem kell a zsebébe nyúlni: Az értékbecslés ingyenes, a kiszállások ingyenesek; a nyomtatványok, a hirdetések és kiemelések költségeit én fizetem. A megbízási díjam csak és kizárólag akkor kell kifizetniük, ha a sikeres értékesítés az én általam közvetített vevőkkel valósul meg.
• Ingatlanjaikat több portálon hirdetem: A hirdetéseket mindig az első oldalon tartom és magasan kreditelem.
• Kapcsolattartás: Megbízóimmal folyamatosan tartom a kapcsolatot, minden hónap végén statisztikai adatokat küldök ingatlanjukkal kapcsolatban.
• Biztonság: Az otthonába belépő vevőjelöltek regisztrációja során rögzítem a személyes adataikat és elérhetőségeiket, így a visszaélések elkerülhetők.
• Teljes körű ügyintézés: Az ingatlan adásvételének teljes folyamatát lekövetem a megbízáskötéstől a birtokba adásig. Profi fotókat és alaprajzot készítek; profi szöveggel én állítom össze a hirdetést. Mindig elérhető vagyok, mindig fogadom a hívásokat. Én készítem a Vételi Szándéknyilatkozatot, szükség esetén megrendelem az Energetikai Tanúsítványt. Profi ingatlanos szakjogászt tudok biztosítani az Adásvételi Szerződés elkészítéséhez. Az Adásvételi Szerződés tervezetét mindig elküldöm a felek részére. Elkísérem és képviselem Megbízóimat az Adásvételi Szerződés aláírásakor. Hitelügyintézésben is tudok segíteni, illetve annak folyamatáról Megbízóimat mindig informálom. Igény esetén segítek a birtokba adás lebonyolításában.
• Jogi háttér: Ha az Ön ingatlanja eladásakor a Vevő választ ügyvédet, akkor is átnézetem a tervezetét ingatlanos szakjogásszal.
• Egykapus rendszer: A nagyobb ingatlanos hálózatokra jellemző keresztértékesítésből adódó nézeteltérésektől megóvom a Megbízóimat. Az ingatlannal az Omega Home Ingatlanirodán belül csak én foglalkozom, mindent én intézek, mindenben én segítek. De természetesen a Megbízók is hirdethetik az ingatlanjaikat, és más ingatlanközvetítő cégekkel is köthetnek szerződést.
• Új szolgáltatás: Hirdesd magad csomag! Egyszeri, fix díjért (csupán 40 000 Ft), helyszíni szemlét követően, lehetőség van a következő szolgáltatások igénybevételére: profi fényképek, profi hirdetési szöveg, profi alaprajz. Mindezt megkapja egy adathordozón. Önnek csak hirdetni kell! Így ingatlanos és jutalék kifizetése nélkül is profi, színvonalas lehet a hirdetése.
• A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a szerződéskötés és a megtekintések során a lehető legnagyobb körültekintéssel járok el: maszkot, kesztyűt, lábzsákot biztosítok.

Ha engem választ, akkor egy tapasztalt profira bízza rá legnagyobb vagyontárgya, az ingatlanja értékesítését. Így több ideje marad családjára, szeretteire, munkájára, hobbijára; több pénz marad a pénztárcájában, és nyugodtan készülhet a költözésre, mert a sikeres eladást garantálom!


Minden, ami az ingatlannal kapcsolatos egy helyen, Alfától Omegáig!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó